Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Зулзаган Дөл ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Зөөгч

Ажлын байрыг үйлчилгээнд бэлтгэх Зочинд захиалгын дагуу хоол, ундаагаар үйлчлэх Бохирдсон хэрэгслэлийг хурааж, дараагийн үйлчилгээнд ширээ засаж бэлдэх

Бартендер /ресторан/

Рестораны тек хэсгийг хариуцах Төлбөр тооцоог хариуцах Уух зүйлс бэлтгэх

Нарийн боовны тогооч

Рестораны DELI хэсгийг хариуцан амтлаг бүтээгдэхүүнийг стандарт шаардлагад нийцүүлэн үйлдвэрлэх

Гал тогооны угаагч

Рестораны гал тогооны хэрэгсэл, тоног төхөөрөмж, эд хогшил, өрөө тасалгааг эрүүл ахуйн ариун цэврийн шаардлагын дагуу цэвэрлэх, ариутгал хийх, таатай орчин нөхцөл бүрдүүлэх

Хоолны бэлтгэгч

Ахлах тогоочийн зааврын дагуу шаардлагатай хоолны бэлтгэлийг технологийн дагуу, ХАБЭА-г баримтлан бэлтгэлийг хийх

Нярав

Бараа материал болон ТЭМ-ийн орлого, зарлагыг үнэн зөв бүртгэх Анхан шатны баримтуудыг зөв бүртгэх, тайлан мэдээг зөв гаргах Агуулахын бүртгэлийг зөв хийх,  захиалга зөв хийж, бараа материалын нөөцийг хангах, бэлтгэн нийлүүлэгчтэй хамтарч ажиллах Бараа материалын болон өмч хөрөнгийн тооллогыг цаг тухайд нь шуурхай хийж, тайлан тооцоог нэгтгэж, удирдах ажилтанд тухай бүр шуурхай мэдээллээр хангах Өмч хөрөнгийн ашиглалт, хадгалалт хамгаалалтанд өдөр тутам байнгын хяналт тавьж, болзошгүй эрсдлээс хамгаалах, урьдчилан  сэргийлэх арга хэмжээ авч ажиллах 

Нягтлан бодогч

Байгууллагын орлого, Бараа материал, Кассын тооцооны нягтлан бодох бүртгэлийг мэргэжлийн түвшинд хөтөлж, тайлагнах болон ажлын байранд заасан бусад чиг үүргүүд

Үйлчлэгч /уртын ээлжээр/

Уурхайн ажилчдын кэмпэд гадна дотно цэвэрлэгээг хийн, цэвэр цэмцгэр байдлыг ханган ажиллах бөгөөд, соёлч боловсон, түргэн шуурхай үйлчилгээгээр манлайлан ажиллана.

Туслах тогооч /уртын ээлжээр/

Ахлах тогоочийн өгсөн үүрэг даалгаврын дагуу хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулахад шаардагдах бэлтгэлийг ханган ажиллах Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг батлагдсан жор, технологийн дагуу анхан шатны болон дулааны боловсруулалтад оруулж хоол үйлдвэрлэх Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас дээж авах, устгах гэх мэт ажил үүрэгтэй холбоотой гал тогооны бүртгэлийг хөтлөх  Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх

Маркетингийн албаны дарга

Компанийн маркетингийн дунд болон урт хугацааны бодлого тодорхойлох, төлөвлөгөө боловсруулах, хөгжүүлэх ба хэрэгжилтийг ханган ажиллах Брэндийн сошиал суваг, контентын агуулга тодорхойлох, идэвхжүүлэлтийн бодлогыг төлөвлөх, үр дүнтэй хэрэгжүүлэх Компанийн бизнесийн ашиг орлогыг нэмэгдүүлэх, алсын харааны хүрээнд маркетингийн судалгаа шинжилгээг тогтмол хийх Маркетингийн шинэ хандлага, идэвхжүүлэлтийн арга хэрэгслийг судлах, үйл ажиллагаанд нэвтрүүлэх замаар компанийн өрсөлдөх чадварыг нэмэгдүүлэх

Хүний нөөцийн албаны дарга

Компанийн бодлого, стратеги төлөвлөлттэй уялдуулан Хүний нөөцийн стратеги боловсруулах, ХН-ийн бодлогыг тодорхойлон, оновчтой менежментийг хэрэгжүүлэх Ажлын гүйцэтгэлийн үнэлгээ, сургалт, хөгжлийн стратеги боловсруулах, хэрэгжүүлэх Цалин хөлс, ажлын гүйцэтгэлийн үнэлгээний системийг удирдах, сайжруулах Компанийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн явуулахад дэмжлэг үзүүлэх Бодлогын баримт бичиг боловсруулах, батлуулах, мөрдүүлж хэвшүүлэх Чадварлаг хүний нөөцийг бүрдүүлэх, тогтвортой байдлыг хангаж ажиллах Хөдөлмөрийн тухай хууль тогтоомж, байгууллагын дотоод журмууд болон бусад эрх зүйн актуудын хэрэгжилтийг хангуулах, холбогдох мэдээллийг өгч ажиллах Хүний нөөцийн шаардлагатай судалгаануудыг хийх, үр дүнг боловсруулах, тайлагнах

Холбоо барих

СБД 1-р хороо NCP Барилга 1 давхарт Cosy Club ресторан

Фэйсбүүк хуудас

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.