Бараа материал болон ТЭМ-ийн орлого, зарлагыг үнэн зөв бүртгэх Анхан шатны баримтуудыг зөв бүртгэх, тайлан мэдээг зөв гаргах Агуулахын бүртгэлийг зөв хийх, захиалга зөв хийж, бараа материалын нөөцийг хангах, бэлтгэн нийлүүлэгчтэй хамтарч ажиллах Бараа материалын болон өмч хөрөнгийн тооллогыг цаг тухайд нь шуурхай хийж, тайлан тооцоог нэгтгэж, удирдах ажилтанд тухай бүр шуурхай мэдээллээр хангах Өмч хөрөнгийн ашиглалт, хадгалалт хамгаалалтанд өдөр тутам байнгын хяналт тавьж, болзошгүй эрсдлээс хамгаалах, урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авч ажиллах
Компанийн нягтлан бодох бүртгэлтэй холбоотой бүх төрлийн мэргэжлийн чиг үүргийн ажлуудыг хийж гүйцэтгэнэ.
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Ээлж зохион байгуулах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Үйлчилгээний ажилчдын сургалтыг зохион байгуулах Рестораны тооллого тооцоог хянан, хариуцан ажиллах АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд
Шаардлагатай хоолны бэлтгэлийг технологийн дагуу, аюуогүй ажиллагааг баримтлан хийх АБТ-ын дагуу
Рестораны гал тогооны хэрэгсэл, тоног төхөөрөмж, эд хогшил, өрөө тасалгааг эрүүл ахуйн ариун цэврийн шаардлагын дагуу цэвэрлэх, ариутгал хийх, таатай орчин нөхцөл бүрдүүлэх
Рестораны тек хэсгийг хариуцах Төлбөр тооцоог хариуцах Уух зүйлс бэлтгэх Ээлжээ ахлан ажиллах
Ажлын байрыг үйлчилгээнд бэлтгэх Зочинд захиалгын дагуу хоол, ундаагаар үйлчлэх Бохирдсон хэрэгслэлийг хурааж, дараагийн үйлчилгээнд ширээ засаж бэлдэх
Эрүүл ахуйн бодлого, стандартыг хэрэгжүүлэх, мөрдүүлэх, Ариутгал, халдваргүйжүүлэлтийн график боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавин ажиллах, Хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт, хамгаалалт ба эрүүл ахуйн стандартыг хангаж ажиллах, Эрүүл ахуйн стандарт түүний хэрэгжилттэй холбоотойгоор сургалт, чиглүүлэг, заавар өгөх, Тоног төхөөрөмжийн ариутгал, ашиглалтын горимд хяналт тавин ажиллах Нийт ажилтнуудад ажил мэргэжил болон ажлын байрны эрүүл ахуйн сургалтыг тогтмол хийх холбогдох, заавар зөвлөмж, журам боловсруулах
Ахлах тогоочийн өгсөн үүрэг даалгаврын дагуу хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээг саадгүй явуулахад шаардагдах бэлтгэлийг ханган ажиллах Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг батлагдсан жор, технологийн дагуу анхан шатны болон дулааны боловсруулалтад оруулж хоол үйлдвэрлэх Тухайн өдрийн үйлдвэрлэсэн хоол, зуушнаас дээж авах, устгах гэх мэт ажил үүрэгтэй холбоотой гал тогооны бүртгэлийг хөтлөх Хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хадгалалтын нөхцлийн дагуу, эмх цэгцтэй хадгалж, гэмтэж муудах, бохирдохоос сэргийлэн хадгалалтын хугацаанд хэрэглэх
Захиргаа болон хүний нөөцийн өдөр тутмын ажлуудыг цаг тухайд нь хийж гүйцэтгэх Байгууллагын албан бичиг баримтыг хариуцан стандартын дагуу боловсруулах, бүрдүүлэх, хадгалах, хянах Оффисын хэвийн үйл ажиллагааг хангах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг хийж гүйцэтгэнэ. Ажлын байранд тавигдах шаардлага: Хүний нөөц, захиргааны чиглэлээр ажиллах сонирхолтой; Хөдөлмөрийн харилцаатай холбоотой хууль, дүрэм журмуудыг мэддэг, энэ талаар боловсруулалт хийх чадвартай; Багаар ажиллах чадвартай, шинэ зүйлд санаачилгатай ханддаг, эерэг хандлагатай; Хувийн зохион байгуулалт сайтай, хариуцлагатай Цагийн хуваарь: Дав-Баа 09:00-13:00