Европ, Монгол хоолны үндсэн хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ Батлагдсан хоолны цэс, технологийн дагуу эрүүл, шинэлэг, амт чанар, өнгө үзэмжтэй хоол үйлдвэрлэж, үйлчлэх.
Байгууллагыг төлөөлөн харилцагч нартай холбоо тогтоох, гэрээ байгуулах Бүтээгдэхүүний мэдээллээр хангах, сурталчлан таниулах, захиалга авах Авлагын болон захиалгын төлөвлөгөөнд хүрэх, сайжруулах
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу Хүний нөөцийн функцуудэд ажиллана: Салбар компаниудын Менежерүүдтэй хамтарч ажиллана. Дэлгэрэнгүй мэдээлэл утсаар авч болно
Рестораны хоол үйлдвэрлэлийн бүхий л үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, борлуулалтыг нэмэгдүүлэхэд санал санаачилгатай ажиллах, түүхий эд, материалын хангалт, нийлүүлэлт, зарцуулалтад хяналт тавих, үйлчлүүлэгч нарын сэтгэл ханамжид нийцсэн, эрүүл чанартай хоолыг хүргэх