Зочид, үйлчлүүлэгч нарын захиалсан хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх, Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг хангалттай бэлтгэсэн байх Үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Галт тогооны захиалгат хүлээн авалт болон ажлын ачаалалыг харгалзан бусад тогооч нарт туслах , баг болж ажиллах
Ажилчдын хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх, Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг хангалттай бэлтгэсэн байх Хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Галт тогооны захиалгат хүлээн авалт болон ажлын ачаалалыг харгалзан бусад тогооч нарт туслах, баг болж ажиллах
Кофе, цай, болон бусад уух зүйлсийг бэлтгэх Үйлчлүүлэгчдэд үйлчилгээ үзүүлэх, захиалга авч, бүтээгдэхүүний мэдээлэл өгөх Хэрэглэгчийн шаардлагыг ойлгож, тэдний хүсэл сонирхолд нийцсэн бүтээгдэхүүн санал болгох Тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх, ариутгах, Төлбөр тооцоо хийх, кассанд ажиллах Ажлын байранд эмх цэгцтэй байдал, ариун цэврийг хангах
Шар айраг, коктейл, бусад уух зүйлсийг бэлтгэх Үйлчлүүлэгчдэд үйлчилгээ үзүүлэх, тэдний хэрэгцээг ойлгож, хариу үйлдэл хийх Тайлан, захиалга, нөөцийн бүртгэл хөтлөх Коктейль хийх технологийг мэдэж, практик дээр хэрэглэж байх Шинэ коктейл, ундаа бэлтгэх санаа боловсруулах Цэвэрлэгээ, ариун цэврийг сахих, барын орчинд цэвэр байлгах Үйлчлүүлэгчдийн санал, хүсэлтийн талаар мэдээлэл авах Бусад хамтран ажиллагчидтай хамтран ажиллах, хариуцлагаа хуваалцах
Рестораны үйл ажиллагааг удирдах, зохион байгуулах Хоолны чанар, үйлчилгээний стандартыг хянах Багийн гишүүдийн сургалт, хөгжлийг дэмжих Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжийг хангах зорилгоор үйлчлүүлэгчидтэй харилцах Зохион байгуулалттай, цэвэрхэн орчныг хадгалах Захиалга, нөөцлөлт, бараа материалын удирдлагыг хийх Идэвхтэй маркетингийн стратегийг боловсруулж хэрэгжүүлэх
Зочид буудалд ирсэн зочдыг угтах, үдэх Өрөөний төлбөр тооцоог хийх Зочид болон үйлчлүүлэгчдийг мэдээллээр хангах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад ажил үүргийг гүйцэтгэнэ
Зочид, үйлчлүүлэгч нарын захиалсан хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх, Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг хангалттай бэлтгэсэн байх Үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Галт тогооны захиалгат хүлээн авалт болон ажлын ачаалалыг харгалзан бусад тогооч нарт туслах , баг болж ажиллах
Ажлын байрны шаардлагыг тодорхойлох Ажилтнуудын сонгон шалгаруулалтыг зохион байгуулах Ажилтнуудын сургалт, хөгжлийг төлөвлөх, хэрэгжүүлэх Ажилтны гомдол, санал, хүсэлтийг хүлээн авч шийдвэрлэх Ажилтныг үнэлэх, шагнал урамшуулал олгох үйл явцыг удирдах Ажлын орчныг сайжруулах, багийн зохион байгуулалтыг дэмжих Ажилтны мэдээллийн системийг удирдах, шинэчлэх Хүний нөөцийн тайлан, статистик мэдээллийг бэлтгэх