Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Корпорейт Зочид Буудал

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Өрөөний үйлчлэгч

- Зочид буудлын стандартын дагуу өрөөнд  цэвэрлэгээ хийх  -Өрөөний ариун цэврийн байдлыг хангах  - Угаалгын бодис болон бусад хэрэглээний бодисыг зөв зохистой ашиглах   

Бариста

Ажлын байрны тодорхойлтод заасан чиг үүргийг гүйцэтгэнэ

Бассейны арга зүйч, багш

Бассейн, сауны орчин нөхцөлийг цэвэрхэн байлгахад анхаарах, өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээг хийх, Бассейны усны тохирсон хэмийг алдагдуулахгүй байх, температурыг тохируулж тааруулах.  Бассейны усыг цэвэр тунгалаг байлгах, хлор тунгалагжуулагч, цэнхэртүүлэгч бодисуудыг тохирсон хэмжээгээр заасан хугацаанд тогтмол хийж байх.  Бассейн, саунд ашиглагдаж байгаа эд зүйлс, бараа материал, тоног төхөөрөмж, хэрэгслийг эвдэрч гэмтэхээс нь урьдчилан сэргийлэх, холбогдох ажилчинд хандаж засаж сайжруулах.  Үйлчлүүлэгч нарт усанд сэлэх анхан шатны заавар зөвлөгөө өгөх, хөвөгч хэрэгслээр хангах, гэнэтийн үед тусламж үзүүлэх,анхаарал хандуулах. Үйлчлүүлэгчийг бассейн, саунд орхоос өмнө шүршүүрт биеэ угаасан, усны хувцас хэрэгсэл нь бүрэн байгаа эсэхэд хяналт тавих, анхааруулж сануулах. Үйлчлүүлэгч нэг бүрт бүртгэл үүсгэж бассейн, саунд орсон өдөр, цагийг тэмдэглэх.  Бассейн, сауны үйл ажиллагааг идэвхитэй явуулах, олон нийтэд үйлчилгээгээ таниулан сурталчилах, ашиг орлого нэмэгдүүлэх. 

Бариа засалч

Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан үндсэн үүрэг гүйцэтгэх

Ахлах нягтлан бодогч

Ажлын байрны тодорхойлтод заасан чиг үүргийг гүйцэтгэнэ

Ажилчдын хоолны туслах тогооч

Ажилчдын хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөхөд туслах Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний  материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг  хангалттай бэлтгэсэн байх Ажилчдын хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах  

Тогооч /Европ болон монгол хоолны/

Зочид, үйлчлүүлэгч нарын захиалсан хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай хийж өгөх, Гал тогоонд ажиллахдаа хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг бүрэн хангаж ажиллах Өөрийн хариуцсан үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх хүнсний  материал, хачир, соус, сүмс болон бусад бэлдэцийг  хангалттай бэлтгэсэн байх Үндсэн хоолонд хэрэглэгдэх материалиудыг технологийн дагуу зөв зориулалтын дагуу хадгалах Галт тогооны захиалгат хүлээн авалт  болон ажлын ачаалалыг харгалзан бусад тогооч нарт туслах , баг болж ажиллах

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 15 хороо, Махатма Гандийн 39, Корпорейт Хотэл энд Конвейшн Цэнтр

Фэйсбүүк хуудас

Жиргээ

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.