Үйлчлүүлэгчид бүтээгдэхүүний талаар зөвөлгөө өгөх; Үйлчлүүлэгчийн төлбөр тооцоог хийх; Гал тогоонд түргэний хоолны бэлтгэл ажлыг хийх; Ажлын цэвэр цэмцгэр орчныг бүрдүүлэх;
- Америк Ерөнхий Тогоочийн заавар жорын дагуу хоол хийх; - Ажлын байрыг цэвэр, цэмцгэр, цэгцтэй байлгах; - Удирдлагын зүгээс тавьж буй зүй ёсны шаардлагыг хүлээн авч ажиллах; - Бусад ажил үүрэгт тусгагдсан ажлууд;
Компанийн НББ -ийн бодлого, дүрэм журмыг мөрдөн ажиллах; Салбаруудын өдөр тутмын кассын болон бэлэн мөнгөний орлого зарлага гүйлгээнд хяналт тавьж бүртгэх; Үндсэн хөрөнгө бараа материалын тооллого тооцоо хийх, тайлагнах; Харилцагчийн авлага, өглөгийн тайлан тооцоо гаргах; Бараа бүтээгдэхүүн захиалах, захиалгатай холбоо орлого зарлагыг хянах; Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүрэг.
Зочид, үйлчлүүлэгчидтэй зөв боловсон харьцах; Үйлчилгээтэй холбоотой асуултад хариулах, үйлчлэх; Гадны болон Дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь тусалж, тухтай орчинг бүрдүүлэх;
Шилэн класснууд угаах; Бартендерт туслан жимс арилгах, хэрчих; Хариуцсан тоног төхөөрөмж, хэсгийн цэвэрлэгээ хийх; Барны хэсгийг эрүүл ахуйн стандартыг баримтлан ажиллах; Бартендарын чиглүүлгийн дагуу бусад чиг үүргийн ажлууд;