Оффисын 30-40 ажилчдын өдрийн хоолыг чанартай хийж, үйлчлэх, /хоолны меню гаргах, меню дагуу технологийн карт гаргах, материалын захиалга өгөх, хүлээн авах, халуун хоол үйлдвэрлэлийг стандартын дагуу гүйцэтгэх/
Ахлах тогоочийн зааврын дагуу хоолны бэлтгэл ажилд туслах Гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах Албан тушаалын тодорхойлолтын дагуу хийж гүйцэтгэх
Гадна болон дотоод интерьерыг загварчлах Захиалагчдын шаардлагад нийцсэн дизайны концепц боловсруулж, танилцуулах Материал, өнгө, текстурыг зөв сонгох Суурилуулалт, засал чимэглэлийн ажилд хяналт тавих Зургийн программ хангамж ашиглан загвар гаргах Төсөв болон цагийн хуваарийн дагуу ажиллах Захиалагчид болон бусад мэргэжилтнүүдтэй хамтран ажиллах Судалгаа хийж, шинэ чиг хандлага, технологийн талаар мэдээлэл авах
Төслийн талбайн ажил үүргийг чиглүүлэн удирдах Төслийн чанар, гүйцэтгэлд хяналт тавих