Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Номадсын Сүлжээ Ресторан

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Зөөгч

Зочдын хүсэлт, захиалгыг зөв ойлгож, гүйцэтгэх Хоол, ундны стандарт, аюулгүй байдлыг хангах Тасалгааны цэвэрлэгээ, эмх цэгцтэй байдалд анхаарах Зочидтой мэндчилж, үйлчилгээний өндөр стандартыг баримтлах Тасалгааны хүнсний хэрэглэгдэхүүний нөөцийг хянах  Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах Зочдын санал хүсэлтийг хүлээн авах, шийдвэрлэх

Барны салбарт Үйл ажиллагааны менежер

Паб & Барны удирдлага, үйл ажиллагааг зохицуулах Зах зээлд шинэ бүтээгдэхүүн, үйлчилгээ нэвтрүүлэх Байгууллагын стратеги, зорилгыг тодорхойлох Ажилтнуудын сургалт, хөгжлийг дэмжих Санхүүгийн тайлан, төсвийг хянах Хэрэглэгчийн үйлчилгээний чанарыг сайжруулах Хамтран ажиллагсадтай үр дүнтэй харилцах Зардал, ашиг, орлогыг удирдах Судалгаа, шинжилгээ хийх, зах зээлийн чиг хандлагыг ажиглах Байгууллагын дүрэм, журмыг мөрдөх

Тогооч

* Технологи картын дагуу хоолыг амт чанартай боловсруулж, түргэн шуурхай гаргах;  * Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргээр ажиллах;  * Хүнсний аюулгүй байдал эрүүл ахуйн стандарт шаардлага хангаж ажиллах, аюулгүй орчныг бүрдүүлэх зорилгоор гал тогооны өрөө, гал тогооны хэрэгсэл, тоног төхөөрөмж болон үйлчилгээний хэсгийг цэвэр байлгаж, шалгах;  

Тогооч

Хоолны бэлтгэл хийх Хоолны өрөөг цэвэрлэх, зохион байгуулах Хоолны орц, найрлага, чанарыг хянах Хоолны тоног төхөөрөмжийг ашиглах, арчилж, цэвэрлэх Хоолны үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчлэх Хоолны захиалга авах, боловсруулах Ажил үүргээ цаг хугацаанд нь гүйцэтгэх Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах

Бармен

* Текенд байрлуулсан батлагдсан технологи картын дагуу уух зүйлсийг найруулан боловсруулж олгох * Халуун болон хүйтэн уух зүйлсийг захиалгыг зөөгч, үйлчлүүлэгч нараас шууд авах * Текны бараа материалыг хариуцах, захиалга өгөх, шаардлагатай хэмжээний нөөцтэй байлгах * Текны бараа материалын тооллого хийж, бүртгэл хөтлөж явах * Өдөр тутмын зарагдах уух зүйлсийн нормонд хяналт хийж, бэлтгэл нөөцийг хангалттай хэмжээгээр тооцоолох     * Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд оролцох * Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу

Брэнд шэф/Технологич

- Шинэ хоол зохиох, бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх, - Технологи карт бичих, - Технологи ажиллагаа, технологи карт, өртгийн хяналт хийх - Мэргэжлийн сургалт зохион байгуулах

Технологич

- Шинэ хоол зохиох, бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх, - Технологи карт бичих, - Технологи ажиллагаа, технологи карт, өртгийн хяналт хийх - Мэргэжлийн сургалт зохион байгуулах

Ахлах зөөгч

Зөөгчийн багийн гишүүдийг тэргүүлж зохион байгууллаж ажиллах Зочдын захиалгыг хүлээн авах, бүрэн гүйцэтгэх Хоол, уух зүйлс менюний талаар мэдээлэл өгөх Зочдод үйлчилгээ үзүүлэх, тэдний хэрэгцээг хангах Тоног төхөөрөмж, ширээ, сандал, зочдын орчныг цэвэрлэх Зочдын сэтгэл ханамжийг хянах, санал хүсэлтийг хүлээн авах Хоолны аюулгүй байдлыг хангах, стандартын дагуу үйл ажиллагаа явуулах Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах, мэдээлэл солилцох

Ерөнхий тогооч

- Шинэ хоол зохиох, бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх, - Технологи карт бичих, - Технологи ажиллагаа, технологи карт, өртгийн хяналт хийх - Мэргэжлийн сургалт зохион байгуулах

Засвар үйлчилгээний ажилтан

Рестораны өдөр тутмын жижиг засвар үйлчилгээ, ашиглалтыг хариуцан гүйцэтгэх.

Ерөнхий менежер

Рестораны үйл ажиллагааг бүхэлд нь удирдан зохион байгуулах Ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж, шууд удирдлагаар хангах, ажлын гүйцэтгэлийг үнэлэх Рестораны борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэхэд чиглэж ажиллах Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанарыг тогтвортой байлгаж, ажилчдыг  сургах, хөгжүүлэх гэх мэт Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргүүд

Кофе Коктэйл Лоунжид үйл ажиллагааны менежер

Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй хэвийн явуулах Ажилчдыг удирдан зохион байгуулах, харилцаа хандлага сайтай Үйлчилгээний стандартыг хангуулах, шалгах Үйлчилгээний болон дотоод үйл ажиллагаатай холбоотой сургалт төлөвлөж удирдан зохион байгуулах Эвент арга хэмжээг үр дүнтэй зохион байгуулах, борлуулалтыг өсгөх Сошиал болон Дижитал маркетингийн талаар мэдлэгтэй Холбогдох бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэнэ.

Зочид буудлын ээлжийн менежер

Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулж ажиллана. Өдрийн ээлжийн ажилтнуудыг чиглүүлж, ажлын гүйцэтгэлд хяналт тавьж, үнэлэх.  

Зочид буудалд РЕСЕПШИН - Өдрийн ээлж

Гурван одтой зочид буудалд өдрийн ээлж 08:00-20:00 цаг, сард 15 гараа.  (шөнийн ээлж 20:00-08:00 цагт, сард 15 гараа) Зочин хүлээн авч бүртгэх, төлбөр тооцоо хийх, зочдын урсгал хөдөлгөөний зохицуулалт хийнэ.  

Ахлах тогооч

- Шинэ хоол зохиох, бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх, - Технологи карт бичих, - Технологи ажиллагаа, технологи карт, өртгийн хяналт хийх - Бараа материалын нөөцийг тодорхойлж, захиалга өгөх, хүлээн авах  - Мэргэжлийн сургалт зохион байгуулах

Холбоо барих

Фэйсбүүк хуудас

Жиргээ

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2025.