Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулж ажиллана. Өдрийн ээлжийн ажилтнуудыг чиглүүлж, ажлын гүйцэтгэлд хяналт тавьж, үнэлэх.
Рестораны үйл ажиллагааг бүхэлд нь удирдан зохион байгуулах Ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж, шууд удирдлагаар хангах, ажлын гүйцэтгэлийг үнэлэх Рестораны борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэхэд анхаарч ажиллах Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанарыг өндөр түвшинд байлгаж, ажилчдыг сургах, хөгжүүлэх гэх мэт Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргүүд
Бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалт Хөдөлмөр эрхлэлтийн харилцаатай холбоотой тушаал шийдвэр боловсруулах Хүний нөөцийн үндсэн функцийн хүрээнд ажиллах
Рестораны үйл ажиллагааг бүхэлд нь удирдан зохион байгуулах Ажилтнуудын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж, шууд удирдлагаар хангах, ажлын гүйцэтгэлийг үнэлэх Рестораны борлуулалт, ашгийг нэмэгдүүлэхэд анхаарч ажиллах Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанарыг өндөр түвшинд байлгаж, ажилчдыг сургах, хөгжүүлэх гэх мэт Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргүүд
* Текенд байрлуулсан батлагдсан технологи картын дагуу уух зүйлсийг найруулан боловсруулж олгох * Халуун болон хүйтэн уух зүйлсийг захиалгыг зөөгч, үйлчлүүлэгч нараас шууд авах * Текны бараа материалыг хариуцах, захиалга өгөх, шаардлагатай хэмжээний нөөцтэй байлгах * Текны бараа материалын тооллого хийж, бүртгэл хөтлөж явах * Өдөр тутмын зарагдах уух зүйлсийн нормонд хяналт хийж, бэлтгэл нөөцийг хангалттай хэмжээгээр тооцоолох * Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагаанд оролцох * Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй хэвийн явуулах Ажилчдыг удирдан зохион байгуулах, харилцаа хандлага сайтай Үйлчилгээний стандартыг хангуулах, шалгах Эвент арга хэмжээг зр дүнтэй зохион байгуулах, борлуулалтыг өсгөх Сошиал болон Дижитал маркетингийн талаар мэдлэгтэй Холбогдох бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэнэ.
1. Захиалгын дагуу ресторануудад засвар үйлчилгээ хийх; 2. Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүргийг хийж гүйцэтгэх
- Шинэ хоол зохиох, бүтээгдэхүүн хөгжүүлэх, - Технологи карт бичих, - Технологи ажиллагаа, технологи карт, өртгийн хяналт хийх - Мэргэжлийн сургалт зохион байгуулах
* Технологи картын дагуу хоолыг амт чанартай боловсруулж, түргэн шуурхай гаргах; * Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу бусад чиг үүргээр ажиллах; * Хүнсний аюулгүй байдал эрүүл ахуйн стандарт шаардлага хангаж ажиллах, аюулгүй орчныг бүрдүүлэх зорилгоор гал тогооны өрөө, гал тогооны хэрэгсэл, тоног төхөөрөмж болон үйлчилгээний хэсгийг цэвэр байлгаж, шалгах;