Чаналт савалгаа хийх Сав баглаа боодлын чанарыг шалгах Савлагааны материалын бэлтгэл хийх Савлагааны процессын үе шатуудыг хянах Савлагааны тоног төхөөрөмжийг ашиглах, засварлах Бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлыг хангах Байгууллагын стандарт, дүрэм журамд нийцэж ажиллах Ажиллагсдын хоорондын харилцааг зохицуулах
Хүнсний бүтээгдэхүүнийг боловсруулахад туслах Үйлдвэрийн тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх, засварлахад дэмжлэг үзүүлэх Ажиллагааны стандарт болон журмыг дагаж мөрдөх Хүнсний аюулгүй байдлын шаардлагыг хангах Ажлын байрны аюулгүй байдлыг сахих Бүтээгдэхүүнийг савлах, тэмдэглэх Ажил үүргийн дагуу бусад ажилтнуудад туслах
Түүхий эдийг бэлтгэх, боловсруулах, хадгалах Чанарын стандарт, дүрмийг дагаж мөрдөх Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах Ажлын зохион байгуулалтыг хангах Үйлдвэрийн дотоод журам, зохион байгуулалтыг дагах Ажлын өдөр тутмын тайлан гаргах, мэдээлэл хуваалцах