Оффисын үйл ажиллагаанд өдөр тутам хяналт тавьж ажиллах Байгууллагын баримт бичиг болон архивын үйл ажиллагааг зохих стандартын дагуу зохион байгуулах Компанийн бусад алба хэлтсийн үйл ажиллагаанд өдөр тутамдаа дэмжлэг үзүүүлж ажиллах Компанийн хэмээнд зохион байгуулах тэмдэглэлт баяр, үйл ажиллагааг зохион байгуулах
Ажилчдын эрүүл мэндийг хянаж, эрүүл мэндийн өдөр тутмын үзлэг хийж, эрүүл мэндийн анхан шатны тусламж үйлчилгээ үзүүлэх, яаралтай тусламжийн арга хэмжээ авах.
Гал тогооны цэвэр цэмцгэр, эрүүл ахуйд анхаарч ажиллах Гал тогооны цэвэрлэгээ үйлчилгээг цаг алдалгүй хийх
-Уурхайн кемпийн ажилтнуудын амрах байр, оффис цэвэрлэгээ -Хариуцаж буй угаалгын тоног төхөөрөмжийн ашиглалтыг хариуцах -Угаалга ариутгалын бодис, материалыг тогтмол зөв зохистой стандартын дагуу хэрэглэх - Хөдөө орон нутагт ажиллах боломжтой
Хоол хүнсний бэлтгэл ажлыг ахлах тогооч, туслах тогоочийн заавар, удирдлаган дор чанартай гүйцэтгэнэ.
Ахлах тогоочийн удирдлага дор хоол үйлдвэрлэлийн процесст оролцон ажиллана
Технологи карт, менюны дагуу хоол үйлдвэрлэх Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан амт чанартай хоол үйлдвэрлэх Гал тогооны багийг удирдан ажиллах Ерөнхий тогооч болон удирдлагатай хамтран ажиллах
Хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй, чанарын стандартыг ханган ажиллуулах, хяналт тавих Түүхий эд материал болон Бэлэн болсон бүтээгдэхүүний тээвэрлэлт, түгээлт, хадгалалтанд хяналт тавих Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандарт, хууль тогтоомжийн дагуу журам заавар хөтөлбөр боловсруулах хэрэгжүүлэх хэвшүүлэх хяналт тавих Эрүүл ахуйн хяналт тавих, заавар зөвлөмж боловсруулах, заавар зөвлөгөө өгөх Ажилтнуудын эрүүл мэндийн шинжилгээнд тогтмол анхаарч, цаг хугацаанд хамруулсан эсэхэд хяналт тавих
- Кемп дээрх катерингийн үйл ажиллагааг оновчтой зохион байгуулах - Тулгарч буй асуудалд оновчтой, зөв шийдвэр гаргах - Удирдлага болон хамтарч ажилладаг байгууллагатай уялдаа холбоотой ажиллах, - Холбогдох хууль тогтоомж, дүрэм журмын мэдлэгтэй, хэрэгжүүлсэн туршлагатай
Ажилчдыг амт чанартай хоол унд цайгаар хангах Хоол хүнсний материалын хадгалалт, чанарт хяналт тавих Гал тогооны цэвэрлэгээ үйлчилгээ тогтмол хийх Батлагдсан хоол үйлчилгээний цэсийг мөрдүүлэх Технологийн картыг мөрдүүлж, илчлэг шимт бодисын тооцоолол хийж хэрэглэгчдэд таниулах, сурталчилах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийн ашиглалтанд хяналт тавьж хэвийн ажиллагааны горимыг ханган ажиллуулах Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, тасалдалгүй ажиллагааг зохион байгуулах;