Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу үндсэн ажил үүргүүд Ажлын гүйцэтгэлийн үнэлгээнд ажиллах /MBO, 360 градус.../ Процессийн зураглал, ажлын байрны зураг авалт хийх Хүний нөөцийн үндсэн функцүүдийг компанийн хэмжээнд хэрэгжүүлэх Байгууллагын сургалт/түүнтэй холбоотой бэлтгэл ажлыг зохион байгуулах Идэвхжүүлэлт/олон нийтийн үйл ажиллагааг зохион байгуулах оролцох Хүний нөөцийн судалгаа, мэдээлэл боловсруулах Компанийн соёлыг түгээж , хамт олны эерэг хандлага, бүтээлч сэтгэглээг хөгжүүлэх Бичиг хэрэг, архив хөтлөх Хүний нөөц бүрдүүлэлт
Рестораны хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийг хариуцан удирдан зохион байгуулж ажиллах; Хоолыг технологи горимын дагуу бэлтгэж боловсруулан үйлчлүүлэгчдэд хүргэх; Хоолны нэр төрлийг нэмэгдүүлэх, сайжруулахад санал оруулах, хэрэгжүүлэх; Бүтээгдэхүүний хадгалалт, түгээлтэнд тавих ариун стандартын шаардлагыг дээд зэргээр сахих; Үйлчилгээний байгууллагын онцлогийг цаг ямагт үйлчлүүлэгчдэд таниулан, найрсаг үйлчилгээг хэрэглэгчдэд хүргэх.