1. Хоол үйлдвэрлэлийн бүх төрлийн нэр төрлийн хоолны технологийн карт боловсруулах 2. Хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийн үйл ажиллагааг удирдах зохион байгуулах 3. Хоолны амт чанар, үйлчилгээний түргэн шуурхай байдал, ажилтнуудын харилцаа, ур чадварыг байнга шаардлагын түвшинд байлгах
1. Хүүхдийн зуслангийн амралтын чөлөөт цагийн хөгжлийн хөтөлбөрийг удирдан зохион байгуулах 2. Амрагч хүүхдийн амь нас, эрүүл мэндийн байдалд хяналт тавьж, үйл ажиллагаанд оролцуулах
Хүүхдийн зуслангийн эрүүл ахуйн хяналт үйлчилгээАмралт болон ажлын орчны эрүүл ахуйн шаардлагыг хангуулж ажиллахХалдварт өвчин хордлогоос урьдчилан сэргийлэхЭрүүл ахуйн хяналтыг тогтмол хийх Ариутгал, халдваргүйжүүлэлтийг хийлгэх Цэвэрлэгээний бодис, тоног төхөөрөмжийн татан авалт, захиалга өгөх, зарцуулалтын хяналтыг хийх