- Хүлээн авалтын захиалгат үндэлслэн шаардлагатай техник хэрэгслийн бэлэн байдлыг хангах - Захиалагчийн хүсэлтийн дагуу техник хэрэгсэл, дуу дүрсний шаардлагыг хангаж ажиллах
Хоол үйлдвэрлэлийн технологийн үйл ажиллагаанд эрүүл ахуйн талаас хяналт тавих, орцын түүхий эд, бэлэн болсон бүтээгдэхүүнд холбогдох шинжилгээ хийлгэх, бүтээгдэхүүнд тавигдах чанарын шаардлага, боловсруулалтын үйл ажиллагаанд хяналт тавих. Хүнсний бүтээгдэхүүн, Хоол үйлдвэрлэлд тавигдах эрүүл ахуйн стандартыг хангаж ажиллах, түүнтэй холбоотойгоор ажилтнуудаа сургах болон чиглүүлж ажиллах. Зочид буудлын өрөөний цэвэрлэгээ, мини барны бүтээгдэхүүний хадгалах хугацаанд хяналт тавих. Бассейн, саун цэвэрлэгээ, ариутгал, худалдаалж буй хүнсний болон гоо сайхны бүтээгдэхүүний хадгалах хугацаа зэрэгт хяналт тавих