Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Ээлж зохион байгуулах Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн ажиллах Үйлчилгээний ажилчдын сургалтыг зохион байгуулах Рестораны тооллого тооцоог хянан, хариуцан ажиллах АБТ-д заасан бусад чиг үүргүүд
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу Батлагдсан технологийн дагуу амт чанар, стандарт хангасан бэлэн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, түүний чанар стандартад хяналт тавих Бүтээгдэхүүний өртөг болон хоргодол тооцох Гал тогооны ариун цэвэр, эрүүл ахуйн шаардлагыг стандартад нийцүүлэн хяналт тавьж ажиллах Гал тогооны ээлжийн ажилтнуудыг удирдлага, зохион байгуулалтаар ханган ажиллах
10:00-22:00 цагийн хооронд 1-өдөр ажиллаад 1-өдөр амарна. Цалин -1,200,000 төгрөг. Унааны мөнгө өдөрт цалингаас тусдаа 5.000₮. Хоолтой.
Компанийн нягтлан бодох бүртгэлийг бүртгэлийн стандарт болон холбогдох хууль, дүрэм журмын хүрээнд үнэн зөв хөтлөн явуулж холбогдох тайлан балансыг хугацаанд нь гаргах Компанийн санхүүгийн өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавих зохицуулалт хийх Татвар, нийгмийн даатгал болон холбогдох хуулийн тогтоомжийн талаар мэдлэгтэй Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан ажил үүрэг