Бүтээлч концепц, график дизайн боловсруулах Олон төрлийн график материалыг (постер, баннер, сурталчилгаа) бэлтгэх Брэндийн дүрмийг дагаж, бие даан ажиллах Дизайны төслүүдийн хугацааг баримтлах, удирдах Клиентийн шаардлагад нийцсэн загвар, шийдэл санал болгох Зургууд, текстүүд болон бусад контентыг зохион байгуулах Сошиал медиа платформд зориулан контент бэлтгэх Судалгаа хийж, зах зээлд гарч буй шинэ чиг хандлагыг дагаж мөрдөх
Санхүүгийн төлөвлөгөө, тайланг боловсруулах Санхүүгийн мэдээллийг шинжлэх, дүн шинжилгээ хийх Санхүүгийн зардал, орлогыг удирдах Санхүүгийн стратеги, бодлогыг боловсруулж хэрэгжүүлэх Байгууллагын санхүүгийн эрсдэлийг үнэлэх, удирдах Санхүүгийн тайлангийн үнэн зөвийг шалгах Холбогдох хууль, дүрэм журмыг мөрдөх Санхүүгийн багийн гишүүдийг удирдах, сургалт зохион байгуулах
Монгол хоолны уламжлалт жоруудыг бэлтгэх Хоолны тавгийг чимэглэх болон үйлчилгээнд бэлдэх Хоолны чанарыг хадгалах, сайжруулах арга хэмжээг хэрэгжүүлэх Тогоочийн тоног төхөөрөмж, хэрэгслийг цэвэрлэх, арчлах Хоолны орц, материалын нөөцийг хянах Хоолны үйлчилгээг цаг хугацаанд нь хүргэх Багийн бусад гишүүдтэй хамтран ажиллах
Байгууллагын маркетингийн идэвхжүүлэлтийн ажлыг төлөвлөх, хэрэгжүүлэх Сошиал медиа контентын (зураг, бичлэг, постер, reels гэх мэт) эх бэлтгэл боловсруулах, хуваарийн дагуу нийтлэх Сошиал хуудасны (Facebook, Instagram, гэх мэт) өдөр тутмын хандалт, хариу үйлдлийг удирдах, хариу өгөх Брэндийн өнгө төрх, зорилтот сегментэд нийцсэн бүтээлч контент санаачлах Цахим маркетингийн тайлан гаргах, үр дүнг шинжлэх Компанийн цахим платформ (веб сайт, аппликейшн, сошиал сувгууд)-ийн хөгжүүлэлт, хандалтыг тогтмол сайжруулах
Багийн гишүүдийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Үйлчилгээний чанарыг хянах, үнэлэх Зочидтой харилцах, тэдний санал хүсэлтийг шийдвэрлэх Хоол үйлдвэрлэлийн үйл явцыг зохион байгуулах Үйлчилгээний журам, стандартад нийцүүлэн ажиллах Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэх үйл ажиллагааг сайжруулах талаар судалгаа хийх, хэрэгжүүлэх Санал хүсэлт, гомдлыг шийдвэрлэх Салбарын шинэ чиг хандлага, хөгжлийг судлах, хэрэгжүүлэх
Ажилчдын хоолыг зөв технологийн дагуу хийх Хоолны бүтээгдэхүүний хадгалалт, хамгаалалтад хяналт тавих
Байгууллагын гадаад дотоод тохижилт ба түүнтэй холбогдох дэд бүтцийн үйл ажиллагаа засвар үйлчилгээний ажлыг шууд удирдах Байгууллагын аж ахуйн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Үйлчлүүлэгчдийн тав тухыг хангах
Байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний чанарыг сайжруулахад анхаарах Харилцагчдын сэтгэл ханамжийг хангах Үйл ажиллагаанд хяналт тавих, тайлагнах
Тайлан гаргах Тооцоолол хийх, зардал тооцох, санхүүгийн дүн шинжилгээ хийх Санхүүгийн баримт бичиг, данс бүртгэлийг хянах Байгууллагын төсөв, төлөвлөгөө боловсруулахад дэмжлэг үзүүлэх Санхүүгийн мэдээллийг боловсруулах, тайлагнах
Байгууллагын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний чанарыг сайжруулахад анхаарах Харилцагчдын сэтгэл ханамжийг хангах Үйл ажиллагаанд хяналт тавих, тайлагнах
Шөл, салатны бэлтгэл хийх Шөл, салатны найрлагыг шалгаж, шинэчлэлт хийх Хоолны жор, стандартын дагуу хоолыг бэлтгэх Хоолны чанарыг хангах, стандартын дагуу үйл ажиллагаа явуулах Хоолны тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг цэвэрлэх Хоолны аюулгүй байдал, ариун цэврийн стандартыг дагаж мөрдөх Бусад тогоочидтой хамтран ажиллах Хоолны үйлчилгээний явцад гарч болох асуудлуудыг шийдвэрлэх