Монгол хоолны уламжлалт жоруудыг бэлтгэх Хоолны тавгийг чимэглэх болон үйлчилгээнд бэлдэх Хоолны чанарыг хадгалах, сайжруулах арга хэмжээг хэрэгжүүлэх Тогоочийн тоног төхөөрөмж, хэрэгслийг цэвэрлэх, арчлах Хоолны орц, материалын нөөцийг хянах Хоолны үйлчилгээг цаг хугацаанд нь хүргэх Багийн бусад гишүүдтэй хамтран ажиллах
Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний чанарыг сайжруулахад анхаарах Харилцагчдын сэтгэл ханамжийг хангах Зочид буудлын үйл ажиллагаанд хяналт тавих, тайлагнах
Маркетингийн стратеги боловсруулж хэрэгжүүлэх Зах зээлд шинжилгээ хийх болон өрсөлдөгчийн судалгаа хийх Сошиал медиа платформуудад контент үүсгэх, удирдах Маркетингийн кампанийн үр дүнг үнэлэх, тайлагнах Харилцагчидтай харилцах, тэдний хэрэгцээг ойлгож дэмжлэг үзүүлэх Маркетингийн төсөв, зардлын удирдлага хийх Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний борлуулалтыг дэмжих арга хэмжээ зохион байгуулах Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллаж, төслүүдийг амжилттай гүйцэтгэх
Тайлан гаргах Тооцоолол хийх, зардал тооцох, санхүүгийн дүн шинжилгээ хийх Санхүүгийн баримт бичиг, данс бүртгэлийг хянах Байгууллагын төсөв, төлөвлөгөө боловсруулахад дэмжлэг үзүүлэх Санхүүгийн мэдээллийг боловсруулах, тайлагнах
Зочид буудлын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний чанарыг сайжруулахад анхаарах Харилцагчдын сэтгэл ханамжийг хангах Зочид буудлын үйл ажиллагаанд хяналт тавих, тайлагнах
Шөл, салатны бэлтгэл хийх Шөл, салатны найрлагыг шалгаж, шинэчлэлт хийх Хоолны жор, стандартын дагуу хоолыг бэлтгэх Хоолны чанарыг хангах, стандартын дагуу үйл ажиллагаа явуулах Хоолны тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг цэвэрлэх Хоолны аюулгүй байдал, ариун цэврийн стандартыг дагаж мөрдөх Бусад тогоочидтой хамтран ажиллах Хоолны үйлчилгээний явцад гарч болох асуудлуудыг шийдвэрлэх
Бүтээлч концепц, график дизайн боловсруулах Олон төрлийн график материалыг (постер, баннер, сурталчилгаа) бэлтгэх Брэндийн дүрмийг дагаж, бие даан ажиллах Дизайны төслүүдийн хугацааг баримтлах, удирдах Клиентийн шаардлагад нийцсэн загвар, шийдэл санал болгох Зургууд, текстүүд болон бусад контентыг зохион байгуулах Сошиал медиа платформд зориулан контент бэлтгэх Судалгаа хийж, зах зээлд гарч буй шинэ чиг хандлагыг дагаж мөрдөх
Байгууллагын санхүүгийн тайлангуудыг бэлтгэх, анализ хийх Нягтлан бодох бүртгэл, санхүүгийн үйл ажиллагааг хянах Санхүүгийн мэдээллийг үнэлж, дүгнэлт хийх Санхүүгийн тогтмол тайлан гаргах Аудитын үйл ажиллагаанд дэмжлэг үзүүлэх Санхүүгийн хариуцлага, зарцуулалтын хяналтыг хангах Байгууллагын төсөв, төлөвлөгөө боловсруулахад дэмжлэг үзүүлэх Нягтлан бодох бүртгэлтэй холбоотой асуудлуудыг шийдвэрлэх
Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах, Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах