Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Өнө Ложистик ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
КЕМП МЕНЕЖЕР

Нүүрсний уурхайн катерингийн үйлчилгээний ажилтнуудыг зохион байгуулах,  Кемпийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хэвийн явуулах, чиглүүлэх, гарсан доголдлыг тухай бүрт нь түргэн шуурхай шийдвэрлэх Ээлжээр ажиллах ажилтнуудын зохион байгуулалт хийх  Уурхайн удирдлагуудтай компанийг төлөөлж албан харилцаа үүсгэх   Хоол үйлдвэрлэлийн шатанд эрүүл ахуй, ариун цэврийг чандлан сахин ажиллаж байгаа эсэхт хяналт тавих;    Сургалт хөгжил явуулах;   Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх   

НЯГТЛАН БОДОГЧ /чадварлаг/

Компанийн нягтлан бодох бүртгэлийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан зохион байгуулах Монгол улсын Татварын хуулийн дагуу татварын тооцооллыг үнэн зөв тооцоолж, бүртгэх Авлагын бүртгэлийг зөв оновчтой зохион байгуулж, компанид өр үүсгэхгүй байх, авлагыг барагдуулах ажлыг зохион байгуулах Мөнгөн хөрөнгө, бараа материал, үндсэн хөрөнгө, хангамжийн материал, харилцагчийн тооцооны анхан шатны баримтыг бүрдүүлж өдөр тутмын үйл ажиллагааны санхүүгийн бүртгэл хөтлөх Үндсэн хөрөнгийн бүртгэл түүний элэгдэл, бараа материалын өртгийн бүртгэл, зардлын бүртгэл бусад зардлын бүртгэл хөтлөлтийг зөв оновчтой хөтлөх Татвар, санхүү, нийгмийн даатгалын тайлангуудыг гаргах, илгээх Бүртгэл тооцоог цаг тухайд нь хийж гүйцэтгэх Удирдлага болон татвар санхүүгийн байгууллагуудыг шаардлагатай санхүүгийн тайлан, мэдээгээр хангах Санхүүгийн дүн шинжилгээ хийх, дүгнэлт гаргах Албан тушаалын тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүрэг

Угаагч - Шинэ нээгдэх ресторан

Хоолны газрын аяга таваг, багаж хэрэгсэл, сав суулга, тоног төхөөрөмжийг угааж, ариутгах, эрүүл ахуйн шаардлагад нийцүүлэн цэвэр байлгах.

Зөөгч - Шинэ нээгдэх ресторан

Үйлчлүүлэгчдийн тав тухтай найрсаг орчинг бүрдүүлж, сэтгэл ханамжийн түвшинг хамгийн их болгоход чиглэсэн түргэн шуурхай найрсаг үйлчилгээ үзүүлэх

НАРИЙН БООВ ДЕСЕРТ ТОГООЧ /Шинээр нээгдэх Ресторан

Хагас боловсруулсан бүтээгдэхүүн, гурилан бүтээгдэхүүн, нарийн боовны бүтээгдэхүүнийг технологийн шаардлагад нийцүүлэн боловсруулах Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан бусад чиг үүрэг

Тогооч - Шинээр нээгдэх Ресторан

  Ерөнхий Тогоочийн заавар жорын дагуу хоол хийх - Ажлын байрыг цэвэр, цэмцгэр, цэгцтэй байлгах - Удирдлагын зүгээс тавьж буй зүй ёсны шаардлагыг хүлээн авч ажиллах - Бусад ажил үүрэгт тусгагдсан ажлууд  

ТОГООЧ /УУРХАЙД ЭЭЛЖЭЭР АЖИЛЛАХ/

  Ахалах Тогоочийн заавар жорын дагуу амт чанартай хоол хийх - Ажлын байрыг цэвэр, цэмцгэр, цэгцтэй байлгах - Удирдлагын зүгээс тавьж буй зүй ёсны шаардлагыг хүлээн авч ажиллах - Бусад ажил үүрэгт тусгагдсан ажлууд  

ҮЙЛЧЛЭГЧ - Шинэ нээгдэх ресторан

- Рестораны өдөр тутмын цэвэрлэгээ үйлчилгээг хариуцах

Кемп үйлчлэгч / Ээлжээр ажиллах/

-  Кемпийн  цэвэрлэгээ үйлчилгээг тогтмол хийж цэвэр цэмцгэр байлгах -  Зөв харилцаа хандлагатай, багаар ажиллах чадвартай

Рестораны касс - Шинэ нээгдэх ресторан

Рестораны төлбөр тооцоог хүлээн авах Ээлж хүлээлцэхдээ орлого зарлагаа тоолж, өдөр тутмын гүйлгээг хянан баталгаажуулж, хүлээлцэх 

Бартендер - Шинэ нээгдэх ресторан

-Технологийн дагуу хэрэглэгчийн таашаалд нийцсэн уух зүйлс бэлтгэх. -Текний бараа бүтээгдэхүүний тооллого хийж текийг эмх цэгцтэй цэвэрхэн байлгах -Эрүүл ахуйн дүрэм журмыг мөрдөж ажиллах

Рестораны зохион байгуулагч

  - Рестораны өдөр тутмын үйлчилгээг хариуцна. -Үйлчилгээний бэлэн байдлыг хангуулах - Ресторан, хурлын зааланд зохион байгуулагдаж буй хүлээн авалт, ёслолын арга хэмжээг үйлчилгээний чанарын дээд түвшинд зохион байгуулна. -Өөрийн шууд удирдлаган дахь ажилчдыг ажлыг хариуцан шалгах, зааж зөвлөх, сургалт явуулах -Зочдын гомдол, санал хүсэлтэд шуурхай хариу өгч, гомдлыг барагдуулах -Рестораны борлуулалтын төлөвлөгөөний биелэлтийг хариуцан ажиллах

Аяга угаагч /Уурхайд ээлжээр ажиллах/

- Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу  уурхайн гал тогоонд үйлчлэгчээр ажиллах. Удирдах ажилтнаас өгөгдсөн үүрэг даалгаврыг гүйцэтгэх. 

РЕСТОРАНЫ МЕНЕЖЕР

Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг тасралтгүй хэвийн явуулах Ажилчдыг удирдан зохион байгуулах, харилцаа хандлага сайтай Үйлчилгээний стандартыг хангуулах, шалгах Эвент арга хэмжээг үр дүнтэй зохион байгуулах, борлуулалтыг өсгөх Удирдлагаас өгсөн бусад чиг үүргүүдийг гүйцэтгэнэ.

АХЛАХ ТОГООЧ /РЕСТОРАН/

Технологийн картын дагуу эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай гаргах Гал тогооны дотоод дэг журам, хөдөлмөр хамгаалал, эрүүл ахуйн дүрмийг чанд мөрдөх, технологийн горимыг баримтлах, меню хөгжүүлэх, сайжруулах ээлжийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, ээлжийн ажилчдыг удирдлагаар хангах, хяналт тавих, үйлчлүүлэгчдэд эрүүл аюулгүй хоол хүнсээр хангаж ажиллана Түүхий эд, бараа материалын чанарт анхаарах,  Түүхий эд материалыг технологийн дагуу зөв зохистой хэрэглэх, стандарт өртгийн дагуу зарцуулалттай байх  Ээлжийн тогооч ажилтнуудыг эрүүл аюулгүй орчинд ажиллах боломжоор хангаж, болзошгүй эрсдлээс урьдчилан сэргийлж ажиллах Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэлийн бүрэн бүтэн байдалд хяналт тавьж , аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах 

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Хан-Уул дүүрэг, 15-р хороо, Режис Плейс оффис, 6-601 тоот

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.