Гал тогооны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Технологийн карт болон бусад стандарт, журмыг хэвшүүлэх Шинэ хоол бүтээгдэхүүн хийх талаар судалгаа хийх Европ болон Монгол хоол хийж байсан туршлагатай Хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж, бүтээгдэхүүний чанар зэрэгт хяналт тавих
Ресортын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Ресортын хэвийн явуулахад шаардлагатай үйлчилгээний салбар зочид буудлын стандартыг мөрдүүлэх Гадаад дотоодын жуулчдыг тав тухай, сэтгэл ханамжтай амруулах ажлыг чанарын өндөр төвшинд зохион байгуулах Үйлчилгээний ажилтнуудыг сургаж хөгжүүлэх, идэвхжүүлэх