Ахлах тогооч
- Эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хүнсний түүхий эдийг анхан шатны болон дулааны боловсруулалтанд оруулж батлагдсан жор, технологийн дагуу хоол үйлдвэрлэх;
- Төлөвлөгөөт цэс болон захиалгын дагуу хоол үйлдвэрлэж, үйлдвэрлэсэн хоолны амт, чанар, өнгө үзэмжийг шалгаж худалдаа, үйлчилгээнд шилжүүлэх;
Эрүүл ахуйч
Өдөр тутмын хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагаанд хяналт тавих, зөвлөмж, зөвлөгөө гаргах
Шаардлагатай бичиг баримтуудыг бүрдүүлж ажиллах,
Менежер, зохион байгуулагч
Цайны газрын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах, зохицуулах,
Бараа материал хүлээн авах, захиалах,
Касс хийх,
Өдрөөр, сараар тайлан гаргах.