Коктейль, ундаа бэлтгэх болон үйлчлэх Зочдод хүндэтгэлтэй, найрсаг үйлчилгээг үзүүлэх Ундаа, коктейль, спиртэн ундаа, шүүс зэрэг бүтээгдэхүүний мэдлэгтэй байх Зочдын хүсэлт, захиалгыг үнэн зөв авч, бэлтгэх Бараа материалын нөөцийг хянах, шаардлагатай үед захиалга өгөх Аяга, сав суулгыг цэвэрлэх, хураах Ажлын орчныг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Зочдын санал, шүүмжийг хүлээн авч, сайжруулалтад анхаарах
Хоолны бэлтгэл хийх Тогоочийн хэрэгслийг цэвэрлэх, ариутгах Хоолны орц, найрлага бэлтгэх Хоолны жор, стандартын дагуу хоол хийх Хоолны чанар, амт, харагдах байдлыг шалгах Ажлын байрандаа эрүүл ахуйн стандартуудыг мөрдөх Ажлын байрны зохион байгуулалт, цэвэр байдлыг хадгалах Хоолны захиалгыг хүлээн авах, бэлтгэх, хүргэх
Меню, үйлчилгээг зохион байгуулах Гүйцэтгэх ажиллагааг хянах, зохицуулах Ажилчдын ажлын хуваарь, үүргийг зохион байгуулах Хоол үйлдвэрлэлийн чанар, стандартын дагуу байхыг хангах Зочдын сэтгэгдэл, санал хүсэлтийг хүлээн авах, шийдвэрлэх Зочдын үйлчилгээний чанар, хурд, аюулгүй байдалд анхаарах Хоолны орц, бүтэц, үйлчлэгчдийн ажилд хяналт тавих Танилцуулга, сурталчилгааг зохион байгуулах