- Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандартын дагуу журам, заавар боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хяналт тавьж ажиллах - Эрүүл ахуйн стандарт, түүний хэрэгжилттэй холбоотой сургалт, чиглүүлэг заавар өгөх - Бэлэн бүтээгдэхүүн болон түүхий эд материалын хадгалалт, чанарт эрүүл ахуйн талаас хяналт тавих - Хүнсний үйлдвэрлэлийн шаардлагатай бичиг баримтын хөтлөлт хийх, тайлагнах - Тоног төхөөрөмжийн ариутгал ашиглалтын горимд хяналт тавин ажиллах - Ариутгал, халдваргүйжүүлэлтийн график боловсруулах, хэрэгжүүлэх
Бэлэн бүтээгдэхүүний агуулахын орлого, зарлага хийх бараа материалын үлдэгдэл хяналт тавих Санхүүгийн анхан шатны бичиг баримт бүрдүүлэх Тооллого хийх, өдөр тутмын тайлан гаргах
-УБ хотын 6 нэр, 8 нэрийн супермаркетаас захиалга авах -Бүтээгдэхүүнээ сурталчилан таниулах -Бүтээгдэхүүний хэрэглэх заавар, зөвлөгөө өгөх -АБТ-д заасан чиг үүргүүд