Цахилгаан угсралтын ажиллагааг шалгах, тестлэх Гүйцэтгэгчийн заавар, чиглүүлэлтийн дагуу ажиллах Ажлын талбайд аюулгүй байдлыг хангах Цахилгааны холболтуудыг зөв хийж, зааврын дагуу ажиллах Тоног төхөөрөмжийн засвар, үйлчилгээний мэдээллийг бүртгэх Цахилгаан утас, эд ангиудыг сонгох, бэлтгэх
Төслийн багт дэмжлэг болж ажиллах Багийн гишүүдтэй хамтран бичиг баримт боловсруулалт хийх Барилгын төсөлд оролцох Барилгын явцад техникийн хяналт тавих Бүтээн байгуулалтын чанар, аюулгүй байдлыг хангах Барилгын стандарт, дүрэм журамтай танилцах Төсөв, цаг хугацааны төлөвлөгөө гаргах Төслийн тайлан, бичиг баримтыг боловсруулах
Зочид буудлын шаардлагатай бараа материалыг захиалах, хүлээн авах, Захиалгын дагуу гадуур худалдан авалт хийх Хүнсний бараа материалыг зориулалтын дагуу тээвэрлэх нөхцлийг бүрдүүлэх Тээврийн хэрэгслийн ариутгал халдваргүйтлийг зааврын дагуу хийж гүйцэтгэх Бусад
Зочид буудлын өрөөг тохижуулах, цэвэрлэх, засварлах үйл ажиллагааг зохион байгуулах Зочдын хүсэлт, шаардлагыг хүлээн авч, шийдвэрлэх Өрөөний үйлчилгээний стандарт, журам, дүрмийг мөрдөх Зочин хүлээн авах, зочны мэдээллийг бүртгэх, мэдээллийг хадгалах Зочдод үйлчилгээг чанартай, хурдан хугацаанд хүргэх Бусад хэлтэстэй хамтран ажиллаж, зочдын сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэх Цагийн хуваарь, ажиллах графикийг зохион байгуулах
Ажлын байрны аюулгүй байдлыг хангах Байгууллагын дотоод журам, дүрмийг мөрдөж ажиллах Тусгай тоног төхөөрөмж, зэвсэг, хамгаалалтын хэрэгслүүдийг ашиглах Ажлын байранд гарсан онцгой тохиолдлуудад хариу өгөх Гар утас, радио холбоо ашиглан мэдээлэл дамжуулах Байгууллагын дотоод аюулгүй байдлын хяналт тавих
Зочдыг угтан авах, нэвтрэхийг хянах Аюулгүй байдлыг хангах Зочдын асуултад хариулах, туслах Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх Гар утас, цахим төхөөрөмжийг ашиглан мэдээлэл хөтлөх Гарах, орох хөдөлгөөнийг зохицуулах Салбарын стандартын дагуу зочид болон ажилтнуудын аюулгүй байдлыг хангах
Засвар үйлчилгээний стандарт болон журамд нийцүүлэн ажиллах Засварын явцад гарсан асуудлуудыг оношлох Засварын явцад хэрэглэгдэх материал, багажийн бүрдлийг хариуцах Хэрэглэгчидтэй харилцаж, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжийг хангах Засварын дараа шалгах, туршиж үзэх
Цагаан хэрэгслийг цэвэрлэх, угаах, хатаах Угаалгын машин, болон бусад тоног төхөөрөмжийг ашиглах Цэвэрлэгээний бүтээгдэхүүнүүдийг зөв ашиглах Цагаан хэрэгслийн чанарыг шалгах Ажлын байрыг цэвэр цэмцгэр эмх цэгцтэй байлгах
Биеийн тамирын хөтөлбөрүүдийг төлөвлөх, зохион байгуулах Сургалтын үйл явцыг удирдах, хянах Илтгэгчийн үүрэг гүйцэтгэх, хэрэглэгчдийн анхаарлыг татах Сургалтын явцад хэрэглэгчдийн биеийн байдлыг үнэлэх Гар утас, цахим хэрэгслээр сургалтын хөтөлбөрийг дэмжих Хэрэглэгчдийн зорилго, хүсэл сонирхолд нийцсэн сургалтын төлөвлөгөө боловсруулах Биеийн тамирын тоног төхөөрөмжийг хариуцах Сургалтын явцад сэтгэл зүй, урам зориг өгөх Сургалтын хөтөлбөрийн үр дүнг үнэлэх
Хоол болон уух зүйлсийг зөөж үйлчлүүлэгчдэд хүргэх Хоолны меню хоолны сонголтуудын талаар үйлчлүүлэгчдэд зөвлөх санал болгох Үйлчилгээний стандартын дагуу үйлчилгээг гүйцэтгэх Хоолны захиалгыг цаг хугацаанд нь гүйцэтгэх Бусад зөөгчид болон тогоочтой сайн хамтран ажиллах
Анхан болон ахисан түвшний сэлэлтийн техник заах Усан сангийн аюулгүй байдлыг хангах Хичээл сургалтын төлөвлөгөө боловсруулах Сургалтын явцад гүйцэтгэлийг хянах Оюутан, сурагчдын дунд урам зориг өгч, дэмжлэг үзүүлэх Хичээлд оролцож буй хүмүүсийн хөгжлийг дэмжих Усан спортын техник, тактик, дүрмийг заах
Шинэ коктейль, ундаа бэлтгэх Ундаа, коктейл, уух зүйлсийн талаар мэдлэгтэй байх Зочдын хүсэлт, санал хүсэлтийн дагуу үйлчлэх Ажлын байранд цэвэрч нямбай зохион байгуулалттай ажиллах Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах Нөөц бараа материал хариуцан ажиллах
Кофе, цай, бусад ундааг бэлтгэх Эелдэг найрсаг харилцах сэтгэл ханамжийг хангах Кофены тоног төхөөрөмжийг тогтмол цэвэрлэх Бараа материал (кофе сүү сироп) бүртгэх хяналт тавих Зохион байгуулалттай, цэвэрхэн ажиллах орчныг бүрдүүлнэ
Бараа үйлчилгээний төлбөр тооцоог бодох, авах Кассын машин пос төхөөрөмжтэй зөв ажиллах Бараа бүтээгдэхүүнийг уншуулж, нэхэмжлэх баримт хэвлэх Үйлчлүүлэгчтэй найрсаг харилцах, шаардлагатай мэдээлэл өгөх Бараа бүтээгдэхүүний мэдээллийг шинэчлэх Ажлын байрны ариун цэвэр, эмх цэгцийг хангах
Бүтээгдэхүүн, үйлчилгээний маркетингийн материалуудыг зохион бүтээх Хэрэглэгчдийн шаардлагад нийцсэн дизайн хийх Багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах, санал бодлоо солилцох Дизайн чиглэлээр судалгаа хийх, шинэ чиг хандлагыг мөрдөх Техникийн шаардлага, стандартуудад нийцүүлэн дизайныг боловсруулах Зохиомж, өнгө, хэлбэрийн зохицолыг анхаарах Судалгаа болон хэрэглэгчийн санал хүсэлтийг авч, дизайныг сайжруулах
Талбайн цэвэрлэгээг өдөр тутам хийж, орчныг цэвэрхэн байлгах Гадаа болон дотор талбайд хог хаягдлыг цэвэрлэх Хэрэглэгчид болон ажилчдад тав тухтай орчныг бүрдүүлэх Цэвэрлэгээний бүтээгдэхүүн болон тоног төхөөрөмжийг зөв ашиглах Ажлын байранд аюулгүй байдлыг хангах
Өрөөнүүдийг цэвэрлэж, эмх цэгцтэй байлгах. Тавилга, тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх, арчлах. Гэрэлтүүлэг, халаалт, агааржуулалтыг шалгаж, засварын ажилтанд мэдээлэл өгөх. Өрөөнүүдийн хэрэглээний материалын нөөцийг хянах, бүртгэх. Цэвэрлэгээний бодис, тоног төхөөрөмжийг аюулгүй ашиглах. Цэвэрлэгээний хуваарийг дагаж мөрдөх. Ажлын байранд аюулгүй байдлыг хангах,
Өрөө үйлчилгээний чанар, стандарт, үйл ажиллагааг зохицуулах Хэрэглэгчдийн сэтгэл ханамжийг хангах, санал хүсэлтийг авах Багийн гишүүдийн ажилд хяналт тавих, сургалт зохион байгуулах Байгууллагын нийтлэг стандарт, дүрэм журмыг мөрдөх Харилцагчидтай харилцах, үйлчилгээний асуудлуудыг шийдвэрлэх Байгууллагын бусад хэлтэстэй хамтран ажиллах
1. Албан бичиг боловсруулах, хүлээн авах, илгээх, бүртгэх 2. Баримт бичгийг төрлөөр нь ялган ангилах, архивлах 3. Архив албан хэрэг хөтлөх тухай хууль тогтоомжийг мөрдөн ажиллах
Ажилтнуудын эрүүл мэндийг хамгаалах Ажлын байрны эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг хангах Ажилтнуудын аюулгүй ажиллагааг хангах зорилгоор сургалт, семинар зохион байгуулах Ажлын байрны аюулгүй байдлын төлөвлөгөөг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, үнэлгээ хийх Ажлын байранд аюулгүйн эрсдлийг үнэлж, тайлагнах ХАБЭА-ийн тайлан, дүн шинжилгээ гаргах, удирдлагад танилцуулах Ажилтнуудын өвчлөл, осол, гэмтлийн судалгаа хийх Ажлын байрны нөхцлийг сайжруулахад санал дэвшүүлэх
Ногоо угаах, цэвэрлэх, хальслах, хэрчих Ногооны хадгалалт, ариун цэвэр, эрүүл ахуйн стандартыг сахих Ногоо бэлтгэх явцад аюулгүй ажиллагааг хангах Багаар ажиллах, харилцах Бэлтгэл ажлын явцад шаардлагатай нөөцийг бүрдүүлэх Бүх бэлтгэл ажлыг тохирсон хугацаанд гүйцэтгэх
Монгол уламжлалт хоолны орц, амт өнгө үзэмжийг хадгалах Хоолны тэжээллэг чанар, эрүүл ахуйг ханган ажиллах Орц, материалын чанарыг шалгах Хоолны жор, технологийг мөрдөх Ажлын байрыг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Ажлын цагийн хуваарийг дагаж мөрдөх Хоолны үйлчилгээний процессын хугацааг хянах
Хүнсний ногоо, мах, гурил зэрэг түүхий эдийг цэвэрлэх, хэрчих Нийтийн хоолны тоног төхөөрөмжийг ашиглах Тогоочид орц, материал бэлтгэж өгөх Бэлтгэх явцад ариун цэврийг сахих Тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгслийг цэвэрхэн байлгах Бэлтгэх ажлыг цаг хугацаанд нь гүйцэтгэх Бүтээгдэхүүнийг хадгалах, ангилах
Мах, ногоо, гурил зэрэг түүхий эдийг халуун боловсруулалт хийхэд бэлтгэх Хоолны орц найрлагыг стандартын дагуу жорлон тохируулах Шарах, чанах, жигнэх халуун хоол бэлдэх Хоолны бүтээгдэхүүний аюулгүй байдлыг хангах Нийтийн хоолны стандарт, журамд нийцүүлэн ажиллах Хоолны бүтээгдэхүүн, орцын тоо хэмжээг тооцоолох Захиалгыг хугацаанд нь чанартай гаргах
Салатны жор, загварыг боловсруулах Салатны түүхий эдийг бэлтгэж, чанарын стандартын дагуу хадгалах Хоолны зориулалттай тоног төхөөрөмжийг ашиглан салат бэлтгэх Салатны үзэмжийг сайжруулах, өнгө үзэмжтэй болгох Салатны орц, түүхий эдийн нөөцийг хянах
Махыг зөв бэлтгэж, чанартай бүтээгдэхүүн гаргах Махны төрөл, хэмнэлт, хадгалах хугацааг анхаарч үзэх Махыг салгах, хэрчих, маринатлах процессуудыг гүйцэтгэх Тоног төхөөрөмжийг зөв ашиглах, цэвэрлэх, засварлах Махны бүтээгдэхүүний чанар, стандартын шаардлагыг хангах Бараа материалын нөөцийг хянаж, захиалга өгөх
Шинэ жор, хоолны меню боловсруулж, туршиж үзэх Хоолны чанар, аюулгүй байдлыг хангах Нөөц, орц, материалын бүрдэлт, хадгалалт, хэрэглээг удирдах Ажлын байрны цэвэрлэгээ, ариутгалын стандартуудыг сахих Хоолны урьдчилан таамаглал, тооцооллыг хийх Багийн гишүүдийн сургалт, мэргэшлийг дэмжих
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хянах, удирдах Ажилтнуудын гүйцэтгэлийг удирдах, сургах Харилцагчдын үйлчилгээний чанарыг хангах, сайжруулах Төрөл бүрийн арга хэмжээ, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдлыг хянах Санхүүгийн бүртгэл, тайлан хөтлөх Захиалга, нөөцийн удирдлагыг хийх
Барилгын талбайд карказ угсралтын ажлыг хянах Техникийн зураг, барилгын стандарт, дүрэм журмыг дагаж мөрдөх Ажлын гүйцэтгэл, чанарыг хянах, тайлагнах Барилгын материал, тоног төхөөрөмжийн чанар, аюулгүй байдлыг шалгах Ажилчдын аюулгүй ажиллагааг хангах, сургалт явуулах Төсвийн хязгаарлалтад нийцсэн гүйцэтгэл хийх Барилгын талбайн өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах Харилцагч, салбарын бусад мэргэжилтнүүдтэй хамтран ажиллах
Дотор заслын ажилд зориулан зураг төсөл боловсруулах Барилгын материал, тоног төхөөрөмж, технологийн шийдлүүдийг сонгох Ажлын явц, чанарыг хянах, баталгаажуулах Төсвийн тооцоолол, зардлыг удирдах Ажлын төлөвлөгөө, график боловсруулах Байгууллагын стандарт, дүрмийг мөрдөх Төслийн багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах Хэрэглэгчийн шаардлагад нийцсэн шийдлүүдийг санал болгох
Зочид буудлын бүх захиалгыг хянаж, баталгаажуулах Урьдчилсан төлбөр, буцаалт, цуцлалтыг шийдвэрлэх Онлайн захиалгын сувгуудыг оновтой удирдах (Booking.com, Expedia, Airbnb гм) Зочдын тусгай хүсэлтийг шийдвэрлэх, нэмэлт үйлчилгээг зохион байгуулах Өрөөний үнэ, хүчин чадлын менежментийг хариуцах Аялал жуулчлалын компаниуд, гэрээт байгууллагуудтай хамтран ажиллах Сар, улирлын захиалгын тайлан бэлтгэх
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж захиалга, борлуулалтыг идэвхижүүлэх, Үйлчилгээний стандарт хэрэгжүүлэх, үйлчлүүлэгчийн сэтгэл ханамжийн судалгаа авч дүгнэлт гаргаж үйл ажиллагааг сайжруулах Захиалгын системийн хэвийн үйл ажиллагаанд хяналт тавьж, шуурхай арга хэмжээ авч зохицуулалт хийж ажиллах, Евент арга хэмжээний захиалга авч, зохион байгуулах Ресторанд шаардлагатай бараа материалын нөөцийг тодорхойлох, захиалгын үйл ажиллагаанд хяналт тавьж ажиллах
Зочид буудлын хүлээн авалтын үйл ажиллагааг зохион байгуулах Зочдод мэдээлэл өгөх, асуултанд хариулах Зочид буудлын захиалга, бүртгэлийг хийх Зочдын хүсэлт, санал хүсэлтийг хүлээн авч шийдвэрлэх Буйдан, өрөөг тохируулах, цэвэрлэх, засаж тохижуулах Төлбөрийн үйл явцыг хянах, зочдод тайлбарлах Бусад ажилтнуудтай хамтран ажиллах Зочдын аюулгүй байдал, тухтай байдлыг хангах
Бетон зуурмаг, Явган замын хавтан болон уул уурхайн хүнд машин механизмын борлуулалт хийх, Тухайн борлуулалттай холбоотой зах зээлийн судалгаа, тайлан гаргаж танилцуулна,
Маркетингийн стратеги боловсруулах хэрэгжүүлэх Борлуулалтыг нэмэгдүүлэх бодлого хэрэгжүүлэх Маркетинг борлуулалтын судалгаа хийж оновчтой анализ таамаглал гаргах Байгууллагын процесс сайжруулалт хийх буюу мониторингтой холбоотой чиг үүргүүд Баг удирдах, төлөвлөгөө гаргах , тайлагнах
Үйл ажиллагаа шинээр эхлүүлж буй Зочид буудлын ресторанд Ази, Европ хоолны меню зохиож технологи карт боловсруулах, Технологи картны дагуу хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах, сургалт зохион байгуулах Тогооч бэлтгэх, тогтвортой ажиллах нөхцлийг хангах