Хэрэглэгдэхүүн, цэвэрлэгээний бүтээгдэхүүнийг зөв ашиглах Зочдын хүсэлт, шаардлагыг хүлээн авч, хэрэгжүүлэх Цэвэрлэгээний явцад аюулгүй байдлыг хангах Цэвэрлэх хугацаанд зочдын тав тухыг хүндэтгэн ажиллах Өрөөнүүдийн тавилга, тоног төхөөрөмжийн байдалд анхаарах
Меню танилцуулах, тухайн өдрийн хоол, уух зүйлсийн мэдээллийг зөв хүргэх; Үйлчлүүлэгчидийн захиалгыг хүлээн авч ПОС сисмтемд бүртгэх, захиалгыг гал тогоонд дамжуулах; Дараагийн үйлчилгээнд бэлтгэж ширээг эрүүл ахуйн стандартын дагуу цэвэрлэх; Үйлчлүүлэгчийн төлбөр тооцоог хүлээн авах; Үйлчлэгчийн санал гомдлыг хүлээн авч гомдлыг шийдвэрлэх журмын дагуу шийдвэрлэх, шаардлагатай бол өөрийн албаны менежерээр шийдүүлэх; Ажлын байртай холбоотой өдрийн тайлан мэдээг гаргаж менежертээ танилцуулах; Зочдыг тосох, гэрт нь оруулж өгөх, системийг шалгаж бүх мэдээллийг оруулах
Рестораны зочдыг угтан авах, цэс тайлбарлан санал болгох Захиалга хүлээн авч, гал тогоо руу дамжуулах Хоол, уух зүйлийг хурдан шуурхай, зөв хүргэж үйлчлэх Зочдын сэтгэл ханамжийг байнга анхаарч, эелдэг найрсаг харьцах Үйлчилгээний дараах тооцоо хийх, төлбөр тооцооны бүртгэл хөтлөх Ажлын байрны цэвэр цэмцгэр байдлыг хангах Хоолны танхим, барын тохижилт, ширээний бүрэн бүтэн байдалд анхаарах Ажлын байрны дүрэм, журам, үйлчилгээний стандарт, аюулгүй ажиллагааг мөрдөх Гадаад зочидтой харилцах чадвартай байх (англи хэлний анхан болон дунд түвшний мэдлэгтэй)