- Түргэн хоолны чиглэлээр үйл ажиллагаа явуулдаг компанийн хоол үйлдвэрлэлт, үйлчилгээний салбаруудын үйл ажиллагааг хариуцаж удирдан зохион байгуулах. - Үйлчилгээний чанар, стандартыг боловсруулах, мөрдүүлэх,
Компанийн нүүр царай болох, бүтээгдэхүүний танилцуулга хийх, угтах үйлчилгээг хийх, Үйлчлүүлэгчдэд хоолны сонголт хийхэд нь туслах, мэдээлэл өгөх, Заалаар үйлчлүүлж буй үйлчлүүлэгчдийн бэлэн мөнгөний төлбөр болон карт, бусад төлбөрийн хэрэгслээр худалдан авалтын тооцоо хийх. Өдөр тутмын кассын орлогын мэдээ гаргаж тооцоог тулгаж хянах.