Ресторан, зочид буудлын үйл ажиллагаатай холбогдуулан зохион байгуулагдаж байгаа хурал, эвент арга хэмжээний бүхий хөгжим аппартурын чиг үүргийн ажлыг гүйцэтгэх Лед дэлгэц болон техник тоног төхөөрөмжийн хэвийн үйл ажиллагааг ханган ажиллах.
Ерөнхий болон ахлах тогоочийн зааврын дагуу зочид, ажилтнуудын өдрийн хуваарьт хоол хүнсийг үйлдвэрлэх, ажилд шаардлагатай бүтээгдэхүүнүүдийг түргэн шуурхай стандартын дагуу бэлтгэх
- Байгууллагын автомашиныг аюулгүй жолоодох, бараа материал түгээх тээвэрлэх, хүргэх - Автомашины бүрэн бүтэн, цэвэр цэмцгэр байдлыг хангаж, ажиллах - Хөдөлмөрийн аюулгүй байдлыг мөрдөж ажиллах - Шаардлагатай засвар үйлчилгээг хийлгэх, үзлэг оношилгоонд хамруулах
Гал тогооны тоног төхөөрөмж, хоолны хэрэгсэлүүд, аяга таваг зэрэг үйлчилгээнд шаардлагатай бүхий л зүйлийг эрүүл ахуйн стандарт шаардлагын дагуу угааж, цэвэрлэж ариутган бэлэн байлгах
Компанийн эрхэм зорилго, алсын хараа, үнэт зүйлд нийцүүлэн өдөр тумын үйл ажиллагааг шууд удирдлагаар хангахад оршино Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж хэвийн ажиллагааг ханган ажиллах Зочид буудлын болон рестораны хэвийн үйл ажиллагааг хангах, ажилтнуудад сургалт орох, стандарт хэв журмыг мөрдүүлэх, хэвшүүлэх Зочид буудал болон рестораны бүтээгдэхүүн үйлчилгээг хөгжүүлэх, үр, бүтээлтэй байдлыг нэмэгдүүлж ашигт ажиллагааг сайжруулах Байгууллагын удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг тухай бүрт нь биелүүлэх
Тэрэлжид 6/3 гэсэн хуваариар ажиллах боломжтой. Цэвэрлэгээ үйлчилгээг эрүүл ахуйн стандартын дагуу, байгууллагын “Цэвэрлэгээ үйлчилгээ хийх журам”-д заасны дагуу чанартай, түргэн шуурхай хийж гүйцэтгэнэ. Ажлын хуваарилагдсан талбайн цэвэр цэмцгэр байдлыг хангах Цэвэрлэгээний талбайд байрлах байгууллагын эд хогшилын бүрэн байдалд давхар хяналт тавьж, сонор сэрэмжтэй ажиллах, илэрсэн зөрчлийг тухай бүр багийн ахлагчид хэлж шуурхай засуулах арга хэмжээ авах /сандал ширээ, гэрэл, цахилгаан хэрэгслүүд гэх мэт/ Шаардлагатай тохиолдолд бусад үйлчлэгч нарын ажилд туслалцан, ажлыг хавсран гүйцэтгэх
АЖЛЫН БАЙРНЫ ХУРААНГУЙ: Зочны сэтгэл ханамжид нийцсэн эрүүл, амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай үйлдвэрлэх Цэвэрлэгээ үйчилгээний стандартын дагуу ажил үүргээ гүйцэтгэх Бүтээгдэхүүний ангилан ялгалт хадгалалтын горимын дагуу бэлтгэл хангах Монгол хоол, европ хоол хийх чадвартай
Компанийн зорилгод нийцүүлэн барилга, байгууламжийн ашиглалт, өдөр тутмын засвар үйлчилгээ, ХАБ-ын холбогдох хууль, тогтоомжуудыг хэрэгжүүлэх, дүрэм журам боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих, аж ахуйн шинжтэй ажлуудыг зохион байгуулах, үйл ажиллагааны хэрэгжилтэд оролцох, хяналт тавих, удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг тухайд нь биелүүлэх, байгууллагын эд хөрөнгийн бүрэн байдалд хяналт тавьж ажиллах. Байгууллагын барилга, байгууламжийн ашиглалт, өдөр тутмын засвар үйлчилгээ, аж ахуйн ажлуудыг зохион байгуулах. Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг биелүүлэх гүйцэтгэлийг цаг тухай бүрт нь тайлагнах, аж ахуйн ажлын үр дүнг дээшлүүлэх. Хөдөлмөрийн аюулгүй байдлын болон Гамшгаас хамгаалах тухай холбогдох хууль, тогтоомжуудыг хэрэгжүүлэх, дүрэм журам боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавьж ажиллах Дулаан, цахилгаан, сантехник, галлагааны аюулгүй байдалд хяналт тавих, эрсдэлийг үнэлэх Удирдлагаас өгсөн үүрэг, чиглэлийн зөвшөөрөгдсөн хэмжээнд аж ахуйн шинжтэй ажлыг зохион байгуулах, ажилтнуудын ажил үүргийн хуваарилалт хийх Байгууллагын үйл ажиллагаанд шаардлагатай техник хэрэгсэл, тоног төхөөрөмжийг судлах, удирдлагад танилцуулах. Аж ахуйн ажлуудыг хийж гүйцэтгэхэд шаардлагатай тоног төхөөрөмж, багаж хэрэгсэл, ашиглагдах материалын захиалга хийх. Байгууллагын автомашин ашиглалт, хамгаалалт, бүртгэл ашиглалтад хяналт тавьж ажиллах засвар үйлчилгээг тухай бүрт нь хийлгэх. Байгууллагын ажлын байрны их болон урсгал засварыг хийх төлөвлөгөөг гаргах, цахилгаан, дулаанын болон сантехникийн бүрэн найдвартай ажиллагааг бий болгох Сантехникч, цахилгаанчин, мужааны өдөр тутмын ажлыг зохион байгуулах, хэрэгжилтийг хянах, үнэлэлт дүгнэлт өгч ажиллах Байгууллагыг гэнэтийн осол аваараас сэргийлж ажиллах, холбогдох үзлэг шалгалтуудыг тогтоосон хуваарийн дагуу мэргэжлийн байгууллагатай тогтмол хамтран явуулах. Тогтоосон хугацаанд хийгдээгүй ажлын нөхцөл байдлыг бодитоор үнэлж, цаг алдалгүй удирдлагад танилцуулж өгөгдсөн үүрэг чиглэлийн дагуу ажиллаж, үр дүнг тайлагнах.
Компанийн эрхэм зорилго, алсын хараа, үнэт зүйлд нийцүүлэн өдөр тумын үйл ажиллагааг шууд удирдлагаар хангахад оршино Салбарын өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж хэвийн ажиллагааг ханган ажиллах Зочид буудлын болон рестораны хэвийн үйл ажиллагааг хангах, ажилтнуудад сургалт орох, стандарт хэв журмыг мөрдүүлэх, хэвшүүлэх Зочид буудал болон рестораны бүтээгдэхүүн үйлчилгээг хөгжүүлэх, үр, бүтээлтэй байдлыг нэмэгдүүлж ашигт ажиллагааг сайжруулах Байгууллагын удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг цаг тухай бүрт нь биелүүлэх
- Аж ахуйн албаны ерөнхий үйл ажиллагаанд албаны даргаас өгсөн чиг үүргийн дагуу туслах - Бараа материал зөөх, ачих, буулгах - Шаардлагатай үед барилгын бараа материал цуглуулах
Зочид буудлын эрүүл ахуйн стандарт шаардлагын дагуу угааж, цэвэрлэж индүүдэн бэлэн байлгах Цэвэрлэгээ үйлчилгээний техник технологийг стандартын дагуу ажиллуулах Түргэн шуурхай бэлэн болгох Угаалгын бодисыг зориулалтын дагуу хэрэглэх
Цэвэрлэгээ үйлчилгээг эрүүл ахуйн стандартын дагуу, байгууллагын “Цэвэрлэгээ үйлчилгээ хийх журам”-д заасны дагуу чанартай, түргэн шуурхай хийж гүйцэтгэх. Ажлын хуваарилагдсан талбайн цэвэр цэмцгэр байдлыг хангах Цэвэрлэгээний талбайд байрлах байгууллагын эд хогшлын бүрэн байдалд давхар хяналт тавьж, сонор сэрэмжтэй ажиллах, илэрсэн зөрчлийг тухай бүр багийн ахлагчид хэлж шуурхай засуулах арга хэмжээ авах /сандал ширээ, гэрэл, цахилгаан хэрэгслүүд гэх мэт/ Шаардлагатай тохиолдолд бусад үйлчлэгч нарын ажилд туслалцан, ажлыг хавсран гүйцэтгэх Гадна талбайн цэвэрлэгээ, өвлийн улиралд цасны цэвэрлэгээг хийж гүйцэтгэх
Захиалсан бүтээгдэхүүнийг захиалга үйлчилгээ стандартын дагуу гарган ажиллах Халуун болон хүйтэн ундааны зүйлсийг захиалгын дагуу гаргах Шаардлагатай уух зүйлс болон дагалдах хүнсний бүтээгдэхүүний нөөцтэй байхад анхаарч ажиллах Уух зүйлсийг хадгалах, түүгээр үйлчлэх горим стандартыг баримтлан ажиллах
АЖЛЫН БАЙРНЫ ХУРААНГУЙ: Зочны сэтгэл ханамжид нийцсэн эрүүл, амт чанартай хоолыг түргэн шуурхай үйлдвэрлэх Цэвэрлэгээ үйчилгээний стандартын дагуу ажил үүргээ гүйцэтгэх Бүтээгдэхүүний ангилан ялгалт хадгалалтын горимын дагуу бэлтгэл хангах Монгол хоол, европ хоол хийх чадвартай
Бараа бүтээгдэхүүний нөөц бүрдүүлж тасалдуулахгүй байх Бүртгэл тооцоог хөтөлж удирдлагуудыг мэдээллээр хангах Бараа бүтээгдэхүүнийг эрүүл ахуйн шаардлагад нийцүүлэн хадгалах Агуулхын бараа бүтээгдэхүүний хяналт зохицуулалт, захиалга хийх
АЖЛЫН БАЙРНЫ ХУРААНГУЙ: Үндсэн хөрөнгийн тооцоо, бүртгэл хөтлөлтийг хийх, картжуулах Түрээсийн орлого зарлагын бүртгэлийн тайланг гаргаж ахлах нягтлан бодогчид танилцуулах Компанийн санхүү, бүртгэлийг олон улсын нягтлан бодох бүртгэлийн стандартын дагуу хөтлөх, байгууллагын санхүүгийн үйл ажиллагааг хэвийн жигд тасралтгүй явуулах, хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хангаж, ахлах нягтлан бодогчид санхүүгийн үнэн зөв мэдээллээр хангах, дэмжлэг үзүүлэх. Бараа материалын нөөц бүрдүүлэлтийн процессын дагуу нөөцийг бүрдүүлж тасалдал үүсгэхгүй байх.
Барилгын сантехникийн ажлыг норм стандартын дагуу хийж гүйцэтгэх Сантехникийн тоног төхөөрөмжийн ашиглалт, засвар үйлчилгээг хариуцан гэмтэл саатлыг илрүүлэх, оношлох, засварлах, хэмжилт тохиргоог хийх Барилгын сантехникийн ажлыг цаг хугацаа алдалгүй хийлгэх, хяналт тавих, баримтжуулах Оновчтой ажлын төлөвлөгөө гаргаж хэрэгжүүлэх
- Байгууллагын автомашиныг аюулгүй жолоодох, бараа материал түгээх тээвэрлэх, хүргэх - Автомашины бүрэн бүтэн, цэвэр цэмцгэр байдлыг хангаж, ажиллах - Хөдөлмөрийн аюулгүй байдлыг мөрдөж ажиллах - Шаардлагатай засвар үйлчилгээг хийлгэх, үзлэг оношилгоонд хамруулах
Гүйцэтгэх үндсэн үүрэг Бэлэн бараа бүтээгдэхүүнийг орлогод зөөж авах, хураах, гадаад дотоодын ачилтуудын барааг зөөх, ачих, буулгах, тээвэрлэх ажлыг чанартай түргэн шуурхай хийж гүйцэтгэх Бэлэн бүтээгдэхүүний гадаад дотоод ачилт хийх үед бүтээгдэхүүний нэр төрөл, хэмжээ нягт, зургийн дугааруудыг сайтар хянаж шалгах, бэлэн барааны агуулахын няравыг үнэн зөв мэдээллээр хангах, захиалгийн хуудсын дагуу зөрүүгүй бэлдэж, ачих Бараа бүтээгдэхүүний хадгалалт хамгаалалтанд хяналт тавьж гал усны аюулаас сэргийлж ажиллах, аливаа ажилд чин сэтгэлээсээ хандах
АЖЛЫН БАЙРНЫ ХУРААНГУЙ: Ресторан болон зочид буудлын санхүү бүртгэлийг хийх Өдөр тутмын орлого зарлагын бүртгэлийн тайланг гаргаж ахлах нягтлан бодогчид танилцуулах Байгууллагын үйл ажиллагааг хэвийн явуулахад шаардлагатай бараа, түүхий эд материалын хангалт, олголтыг хийх Бараа материалын нөөц бүрдүүлэлтийн процессын дагуу нөөцийг бүрдүүлж тасалдал үүсгэхгүй байх.
- Зочинтой эелдэг найрсаг харьцаж, зочдыг шаардлагатай мэдээллээр хангах - Зочны бүртгэлийг түргэн шуурхай хийж, шаардлагатай төлбөр тооцоог аван зочид буудлын өрөөг хүлээлгэн өгөх, хүлээн авах - Өдөр тутмын борлуулалтын тайлан мэдээг боловсруулах, тайлагнах
Зочид үйлчлүүлэгчдийг эрүүл, аюулгүй, тав тухтай, сэтгэл ханамжтай үйлчлүүлэх нөхцөлийг бүрдүүлэх зорилгоор өдөр тутмын үйл ажиллагааг хянах, зохицуулалт хийх, үйлчилгээнд гарсан зөрчил, доголдлыг шуурхай арилгах арга хэмжээ авах, шаардлага тавих
Цэвэрлэгээ үйлчилгээг эрүүл ахуйн стандартын дагуу, байгууллагын “Цэвэрлэгээ үйлчилгээ хийх журам”-д заасны дагуу чанартай, түргэн шуурхай хийж гүйцэтгэх. Ажлын хуваарилагдсан талбайн цэвэр цэмцгэр байдлыг хангах Цэвэрлэгээний талбайд байрлах байгууллагын эд хогшлын бүрэн байдалд давхар хяналт тавьж, сонор сэрэмжтэй ажиллах, илэрсэн зөрчлийг тухай бүр багийн ахлагчид хэлж шуурхай засуулах арга хэмжээ авах /сандал ширээ, гэрэл, цахилгаан хэрэгслүүд гэх мэт/ Шаардлагатай тохиолдолд бусад үйлчлэгч нарын ажилд туслалцан, ажлыг хавсран гүйцэтгэх Гадна талбайн цэвэрлэгээ, өвлийн улиралд цасны цэвэрлэгээг хийж гүйцэтгэх
АЖЛЫН БАЙРНЫ ХУРААНГУЙ: Өрөө үйлчилгээний ажлыг зохион байгуулах Харилцагч хэрэглэгчийн тав тухыг эрхэмлэн цэвэр цэмцгэр орчин бүрдүүлэх Тогтвортой хамтын ажиллагааг эрхэмлэн нэгж албатай нягт уялдаа холбоотой ажиллах Тэрэлжид / 6/3 гэсэн ростороор ажиллана.