1. Хүнсний үйлдвэрийн тоног төхөөрөмжийн оношлогоо, засвар, үйлчилгээ, угсралт суурилуулалтын ажлыг чанарын өндөр түвшинд хийж, хэвийн ажиллагааг хангах;2. Хариуцан ажиллаж буй багаж, тоног төхөөрөмжүүдийн өдөр тутмын болон төлөвлөгөөт үзлэг, үйлчилгээг хийж шаардлагатай засвар үйлчилгээг хийх;3. Шаардлагатай тоног төхөөрөмж, сэлбэг хэрэгсэлийн жагсаалтыг гаргаж захиалга өгөх;
Үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг жигд тасралтгүй зөв зохион байгуулах, өдөр тутмын эрүүл ахуйн стандартаар хангах; Үйлдвэрлэлийн процессийн технологийн дагуу чиг үүргийг тодорхойлж эрсдэлийг тооцоолох, Бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтийн судалгаанд санал оруулах, технологи болон хийх аргачлалд хяналт тавих; Үйлдвэрээс гарч байгаа бэлэн, бэлэн бус бүтээгдэхүүний чанарын шаардлага, дамжлага дундын үйл ажилллагаанд хяналт тавих; Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан тодорхойлолтын хүрээнд;
Үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг жигд тасралтгүй зөв зохион байгуулах, өдөр тутмын эрүүл ахуйн стандартаар хангах; Үйлдвэрлэлийн процессийн технологийн дагуу чиг үүргийг тодорхойлж эрсдэлийг тооцоолох, Бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтийн судалгаанд санал оруулах, технологи болон хийх аргачлалд хяналт тавих; Үйлдвэрээс гарч байгаа бэлэн, бэлэн бус бүтээгдэхүүний чанарын шаардлага, дамжлага дундын үйл ажилллагаанд хяналт тавих; Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан тодорхойлолтын хүрээнд;
Үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг жигд тасралтгүй зөв зохион байгуулах, өдөр тутмын эрүүл ахуйн стандартаар хангах; Үйлдвэрлэлийн процессийн технологийн дагуу чиг үүргийг тодорхойлж эрсдэлийг тооцоолох, Бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтийн судалгаанд санал оруулах, технологи болон хийх аргачлалд хяналт тавих; Үйлдвэрээс гарч байгаа бэлэн, бэлэн бус бүтээгдэхүүний чанарын шаардлага, дамжлага дундын үйл ажилллагаанд хяналт тавих; Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан тодорхойлолтын хүрээнд;
Үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагааг жигд тасралтгүй зөв зохион байгуулах, өдөр тутмын эрүүл ахуйн стандартаар хангах; Үйлдвэрлэлийн процессийн технологийн дагуу чиг үүргийг тодорхойлж эрсдэлийг тооцоолох, Бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтийн судалгаанд санал оруулах, технологи болон хийх аргачлалд хяналт тавих; Үйлдвэрээс гарч байгаа бэлэн, бэлэн бус бүтээгдэхүүний чанарын шаардлага, дамжлага дундын үйл ажилллагаанд хяналт тавих; Ажлын байрны тодорхойлолтод заасан тодорхойлолтын хүрээнд;