Рестораны үйл үйл ажиллагааг тэнцвэртэй авч явах, ээлжийн хуваарийн дагуу ажиллах.
Ээлж хариуцаж Рестораны үйл ажиллагаа болон үйлчилгээний стандартыг хангуулан ажиллах Салбартын бүхий л үйл ажиллагаанд суралцаж сайн хийдэг байж Үйлчилгээ болон бүтээгдэхүүны чанарыг тасралтгүй сайжруулах Үйлчлүүлэгчдийг халамжлах Бараа бүтээгдэхүүний тооцооллыг зөв хийж рестораныг бараагаар таслалгүй цаг тухай бүрт тооцоолон захиалах Бараа бүтээгдэхүүн орлого зарлагын тооллого тооцоог хянах Салбарын хүний нөөцийг үйл ажиллагаанд уялдуулан сургаж, дадлагажуулж, зохион байгуулан удирдах