Борлуулалтын стратеги боловсруулж, хэрэгжүүлэх Харилцагчидтай харилцах, тэдний хэрэгцээг ойлгох Борлуулалтын төлөвлөгөөг боловсруулж, хэрэгжүүлэх
Захиалгын дагуу хоолны орц норм, технологи картны дагуу амт чанартай хоол гаргах Шинэ хоолны нэрсийг боловсруулж, туршилт хийх Хоолны бэлтгэл, жор бичих Тогоочийн багаж, техник хэрэгслийг зохион байгуулах, цэвэрлэх Хоолны орц, бүтээгдэхүүнийг хянах, хадгалах Хоолны чанар, амтыг сайжруулахад анхаарах
Тогоочийн бэлтгэл ажлыг гүйцэтгэх Орц, материалын бэлтгэл, хадгалалт хийх Хоолны жор, стандартын дагуу бэлтгэл хийх Ажлын орчноо цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Тогоочид шаардлагатай тусламж, дэмжлэг үзүүлэх
Хэрэглэгчдэд хэрэгцээт ус, дулааныг горимын дагуу түгээх ажлыг удирдан зохион байгуулна.
Айл өрх, аж ахуйн нэгж байгууллагуудыг ус, дулаанаар хангах ажлыг зохион байгуулж ажиллана.
Барилгын замын машин механизмын ажиллагааг хариуцан удирдана Автын инженерийн ажлын стандарт, дүрэм журамд нийцүүлэн машин механизмын ашиглалт, засвар үйлчилгээ хариуцан ажиллана
Маркетинг сурталчилгааны чиглэлээр бүх төрлийн сурталчилгаа, танилцуулга, тараах материал, брошюр, эх бэлтгэлийг бэлдэх ажлыг хийж гүйцэтгэнэ.
Хоол, ундаа зөөж, үйлчлүүлэгчдэд хүргэх Үйлчлүүлэгчдийн захиалгыг аван, тэдэнд үйлчилгээ үзүүлэх Хоолны ширээг бэлтгэх, цэвэрлэх Үйлчлүүлэгчдэд дэмжлэг үзүүлэх, асуултад хариулах Хоолны үйлчилгээг цаг хугацаанд нь хүргэх
Ээлжийн үед рестораны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Хэрэглэгчдийн үйлчилгээний стандартыг хангах Багийн гишүүдийн ажлыг хянаж, чиглүүлэх Хэрэглэгчдийн санал хүсэлтийг авч, шийдвэрлэх
Байгууллагын нягтлан бодох бүртгэлийг холбогдох хууль журамд нийцүүлэн хөтлөх, тайлагнах.