Хүний нөөцийн стратеги боловсруулах, хэрэгжүүлэх Ажилд авах, сургах, хөгжүүлэх үйл явцыг удирдах Ажилтнуудын асуудал шийдвэрлэх, дэмжлэг үзүүлэх Хүний нөөцийн мэдээллийн системд мэдээлэл оруулах, шинэчлэх Ажилтны ёс зүй, соёлыг хариуцах Хүний нөөцийн бодлого, журмыг хэрэгжүүлэх Судалгаа, судалгааны ажил хийх, үр дүнг дүгнэх
Сэлбэгүүдийг хүлээн авч, шалгах Сэлбэгийн бүртгэл, тооцоог хийх Сэлбэгийн хадгалалтыг зохион байгуулах Сэлбэгийн хэрэгцээг тодорхойлох Сэлбэгийг албан ёсны газар зарцуулах Техникийн үйлчилгээний бүртгэлд мэдээллийг оруулах
Гагнуурын ажлыг чанартай гүйцэтгэх Гагнуурын тоног төхөөрөмжийг тохируулах, засвар хийх Ажлын байрны аюулгүй байдлыг хангах Гагнуурын чанарыг хянах, шалгах Тоног төхөөрөмжийн ажиллагааг шалгах Гагнуурын ажилд шаардлагатай материалын бүрдлийг хангах
Байгууллагын хүний нөөцийн үндсэн үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Хүний нөөцийн бодлого тодорхойлох, хэрэгжүүлэх, сайжруулах Хөдөлмөрийн харилцаатай холбоотой холбогдох баримт бичиг боловсруулах Асуудалд дүн шинжилгээ хийж, түүнийг хэрхэн сайжруулах арга боловсруулан хэрэгжүүлэх, түүний үр дүнг тайлагнах
Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан заал болон гал тогооны нийт ажилтнуудын ажлын гүйцэтгэлд хяналт тавих, төлөвлөгөө гарган ажиллах Үйлчилгээний стандартыг мөрдүүлэх ажиллах Ажилтнуудад мэргэжилийн сургалтыг зохион байгуулж чадваржуулах Борлуулалтыг нэмэгдүүлэх санал санаачлага гарган ажиллах Шаардлагатай бичиг баримтын боловсруулалтыг хийн мөрдүүлэх