ХӨДӨЛМӨРИЙН АЮУЛГҮЙ БАЙДЛЫН АЖИЛТАН / Хөдөө ажилла
Компанийн хэмжээнд осол зөрчлөөс урьдчилан сэргийлэх тэргүүлэх ач холбогдол бүхий хөдөлмөр аюулгүй байдал эрүүл ахуйн тогтолцоог хэрэгжүүлэх, хөгжүүлэх
Ажилчдын аюулгүй байдалыг хангах, болзошгүй эрсдэлээс сэргийлэх
АЖИЛЧДЫН ХООЛНЫ ТОГООЧ
Ажилчдыг норм, стандартын дагуу эрүүл, аюулгүй хоол хүнсээр хангах .
10-15 хүний хоолыг амт чанартай илчлэг сайтай хоол хийх.
15/15 ээлжээр эсвэл 25/05 ээлжээр ажиллана.