Бүтээгдэхүүнийг хэрэглэгч захиалагчид хүргэх, Шинэ хэрэглэгч нээх Захиалгыг нэмэгдүүлэн бүтээмжээ дээшлүүлэхэд чиглэж ажиллана.
- Сүлжээ болон СS дэлгүүрийн салбараар ажиллаж хяналт тавьж ажиллана. - Өрсөлдөгчийн судалгаа хийж тайлагнах, - Хэрэглэгчийн судалгааг хийж тайлагнах, - Шинэ санаа санаачлага гаргаж төсөл, төлөвлөгөө гарган хэрэгжүүлэх, - Харилцагч дэлгүүрүүдийн барааны мэргэжилтэн болон худалдааны зөвлөх менежерүүдтэй хамтран ажиллаж, борлуулалтыг нэмэгдүүлэхэд анхаарч ажиллах, - Компаний өдөр тутмын борлуулалтын төлөвлөлтийн гүйцэтгэлийг хангаж ажиллах, - АТТ-д заасан бусад чиг үүргүүд
Байгууллагын хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалтыг мэргэжлийн сорил аргуудыг ашиглан хийж гүйцэтгэх, үнэлэх. Хүний нөөцийн бусад үүргүүдэд хамтран ажиллана.
- Бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтийг ахлаж ажиллах - Шинэ нэр төрлийн бэнто хоол, бүтээгдэхүүн гаргах - Бүтээгдэхүүний чанарыг сайжруулах, хөгжүүлэлт хийх - Үйлдвэрлэж байгаа бүтээгдэхүүний амт, чанарт хяналт тавих - Хоолны үйлдвэрлэлийн хэсгийг удирдлагаар хангах
* Хүнсний үйлдвэрлэлийн онцлог, эрүүл ахуйн мэдлэг олгох сургалт, мэдээлэл, дадал суулгах үйлийг нийт ажилтнуудад хэвшүүлэн ажиллах, * Ажилтны эрүүл мэндийн үзлэг шинжилгээний хөтөлбөрийн дагуу төлөвлөгөөт ажлыг хэрэгжүүлэх, тайлан гаргах * Үйлдвэрлэлийн явцад эрүүл ахуйн стандартад хяналт тавьж аливаа эрсдлээс урьдчилан сэргийх арга хэмжээг авах хэрэгжүүлэх хяналт тавих * Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандарт, хууль тогтоомжийн дагуу журам заавар хөтөлбөр боловсруулах, хэрэгжүүлэх * Бэлэн болон түүхий бүтээгдэхүүн, бараа материалын хадгалалт, чанар, эрүүл ахуйн талаас хяналт тавих * Үйлдвэрийн тоног төхөөрөмжийн заавар, ариутгал, ашиглалтын горимд хяналт тавих