Одоогоор мэдэгдэл алга байна

Брасерий Монголиа ХХК

  • Ажлын байрны зар
  • Манай компани
  • Мэдээ, мэдээлэл
Ээлжийн тогооч

Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах

Зөөгч /Embassy Restaurant/

Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;

Зөөгч /Shangrila /

Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;

Бэлтгэгч

Ажил үүргийн хуваарь: Хоолны материалыг бэлтгэж, гал тогооны ариун цэврийг сахиж ажиллах.

Касс / Shangri-La /

Кассын бичилт хийх Харилцагч үйлчлүүлэгчдийн худалдан авалтын тооцоог хийх Бэлэн мөнгөний гүйлгээг хариуцах

Туслах тогооч

Хоолыг технологийн карт, стандартын дагуу гаргахад бэлтгэлээр хангах; Хариуцсан хэсгийн өдөр тутмын үйл ажиллагаанд туслах; Ажилтны хоолыг амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлагад нийцүүлэн гаргах; Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасан ажил үүргийг гүйцэтгэнэ; 2 өдөр ажлаад 2 өдөр амрана;

Тогооч /River Beach/

Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан хяналт тавьж ажиллах Хоолны жор, технологийн картыг боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Солонгос, Монгол хоол, сет хоол гаргах, мах шарах  

Салатны тогооч

Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан хяналт тавьж ажиллах Хоолны жор, технологийн картыг боловсруулах, хэрэгжилтэд хяналт тавих Гал тогооны ажилтнуудыг өдөр тутмын удирдлагаар ханган, үйл ажиллагааг зохион байгуулах Салат, пицца, хачир, шөл зэрэг хоол гаргах

Грилл тогооч /Shangri-La/

Батлагдсан технологийн картын дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах ХАБЭАхуйн стандартыг чанд мөрдөн ажиллах Захиалгын дагуу хоолны өнгө үзэмж, амт чанарт анхааран шаардлага хангахуйц гаргах  

Нярав

Хангамжийн материал болон бараа материал худалдан авалт хийх, зарцуулалт, үрэгдэлд хяналт тавих Хариуцсан агуулахын эмх цэгц, аюулгүй байдалд хяналт тавих Ажлын байрны тодорхойлолтонд заасны дагуу чиг үүрэг гүйцэтгэх

Зохион байгуулагч /Караоке/

Караокены өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавих Компанийн дотоод дүрэм журам, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг хангах Ажилтнуудын цагийн хуваарийн төлөвлөлтийг гаргах, бүртгэх, тайлагнах Зочдод дээд зэргийн үйлчилгээ үзүүлэх ажлыг зохион байгуулах

Угаагч

Рестораны гал тогооны бүх төрлийн аяга, таваг, шил шаазан эдлэл, тогоо, савны цэвэр цэмцгэр байдлыг бүрэн хангаж, Угаалгын горимын дагуу ажиллаж, эрүүл ахуйн стандартыг баримтлах

Зохион байгуулагч /Ресторан/

Ресторан, хурлын заалны зохион байгуулалт, ашиглалтыг хариуцаж, тэдгээрийг бүрэн хүчин чадлаар нь ажиллуулж үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл хангалуун байлгах зорилтын хүрээнд бармен, зөөгч, үйлчлэгч, өлгүүрчин нарын ажлыг зөв зохион байгуулж, тэдний ажлын цагийн хуваарь, ажлын цагийг үр бүтээлтэй өнгөрүүлэхэд гол анхаарлаа төвлөрүүлж ажиллана.  Ресторан, хурлын зааланд зохион байгуулагдаж буй хүлээн авалт, ёслолын арга хэмжээг үйлчилгээний чанарын дээд түвшинд зохион байгуулна. Компанийн дотоод дүрэм журам, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг хангах Ажилтнуудын цагийн хуваарийн төлөвлөлтийг гаргах, бүртгэх, тайлагнана

Тооцооны нягтлан бодогч

Борлуулалтын өдөр тутмын үйл ажиллагааг холбогдох хууль дүрэм журмын хүрээнд хөтлөх Нягтлан бодох бүртгэлийн холбогдох тайланг цаг хугацаанд нь гаргах Тооллого зохион байгуулах, гүйцэтгэх  Авлага, өглөгийн тооцоо хийх  

Захиалгын мэргэжилтэн

Үйлчлүүлэгчийн эрэлт хэрэгцээнд нийцүүлэн захилга хийх, орлого нэмэгдүүлэх Гэрээт байгууллагуудтай урт хугацааны хамтын харилцааг хөгжүүлэх Утсаар болон онлайн захиалга авах Буудал болон рестораны үйлчилгээнд хяналт тавих

Ресепшн /Зочид буудал/

Ирсэн зочдыг угтан авах, үдэх, мэдээллээр хангах Өөрийн ээлжийн тайлан гаргах, бүртгэх, зочныг өрөөнд байрлуулах, төлбөр тооцоо хийх, утасны дуудлага хүлээн авах  Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ

Маркетингийн менежер

Компанийн маркетингийн стратегийг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хөгжүүлэхэд багтаа дэмжлэг үзүүллэх Зорилтот зах зээлд чиглэсэн маркетингийн төлөвлөгөө боловсруулж, хэрэгжүүлэх Төлөвлөгөөний гүйцэтгэлд хяналт тавин, тайлагнах Олон нийтэд чиглэсэн контент, идэвхжүүлэлт, сурталчилгааны үйл ажиллагааг хэрэгжүүлэх Сошиал медиа хөгжүүлэх, хөтлөх

Бишрэлт Групп-н салбар компаниуд

  • Бишрэлт Групп
  • Брасерий Монголиа ХХК
  • ПРЕМИУМ БРЭНДС ВОРЛД ХХК
  • ВЕЛЛМАРТ СУПЕРМАРКЕТ

Холбоо барих

Монгол улс, Улаанбаатар хот, Чингэлтэй дүүрэг, Чингэлтэй дүүрэг, 5-р хороо, Самбуугийн гудамж 43/1

Монголын иргэн бүрд ажлын байр!.

Zangia.mn

Copyright © 2008-2024.