Монгол үндэсний хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, стандартын түвшинд бэлтгэх ХАБЭАхуйн шаардлага, стандартыг чанд мөрдөж ажиллах Меню дээрх бүх хоолыг цаг хугацаанд нь түргэн шуурхай гаргах Хоолны амт, чанар, хэмжээ, илүүц хаягдлыг хянах, хэмнэлттэй ажиллах Гал тогооны эрүүл ахуй, аюулгүй ажиллагааны дүрэм журмыг чанд мөрдөх Хүнсний түүхий эдийн хадгалалт, хөргөлт, хэрэглээг хянах Гал тогооны цэвэрлэгээ, тоног төхөөрөмжийн бүрэн бүтэн байдлыг хангаж ажиллах
Санхүү бүртгэлийн хэлтсийн ажилтнуудын өдөр тутмын ажил үүргийг чиглүүлэх, гүйцэтгэлийг хэмжих, хөгжүүлэх, хяналт тавих /Зочлох үйлчилгээ/ Санхүү бүртгэлтэй холбоотой дүрэм, журам тушаалын хэрэгжилтийг хангаж, бүртгэл хөтлөх, хянах Нягтлан бодох бүртгэлийг холбогдох, хууль, дүрэм журмын дагуу бүртгэх Санхүү болон татварын тайланг цаг тухайд нь үнэн зөв гаргах, тайлагнах
Компанийн маркетингийн стратегийг боловсруулах, хэрэгжүүлэх, хөгжүүлэхэд багтаа дэмжлэг үзүүллэх Зорилтот зах зээлд чиглэсэн маркетингийн төлөвлөгөө боловсруулж, хэрэгжүүлэх Төлөвлөгөөний гүйцэтгэлд хяналт тавин, тайлагнах Олон нийтэд чиглэсэн контент, идэвхжүүлэлт, сурталчилгааны үйл ажиллагааг хэрэгжүүлэх Сошиал медиа хөгжүүлэх, хөтлөх
Зочдыг угтан авах, үдэх, мэдээллээр хангах Өөрийн ээлжийн тайлан гаргах, бүртгэх, зочныг өрөөнд байрлуулах, төлбөр тооцоо хийх, утасны дуудлага хүлээн авах Зочид буудлын нэгдсэн программ дээр ажиллах, тооцоо тооллого хийх Харилцагч, зочдоос ирсэн санал хүсэлт, гомдлыг хүлээн авч, зохих журмын дагуу шийдвэрлүүлэх
Өрөө цэвэрлэх Цагаан хэрэглэл, алчуур солих Ариун цэврийн өрөө цэвэрлэх Өрөөнд байгаа эд зүйлсийг шалгах Хог цэвэрлэх ба ангилах Ажлын тайлан гаргах Зочдын тав тухыг хангах
Рестораны зохион байгуулалт, ашиглалтыг хариуцаж, тэдгээрийг бүрэн хүчин чадлаар нь ажиллуулж үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл хангалуун байлгах зорилтын хүрээнд бармен, зөөгч, үйлчлэгч, өлгүүрчин нарын ажлыг зөв зохион байгуулж, тэдний ажлын цагийн хуваарь, ажлын цагийг үр бүтээлтэй өнгөрүүлэхэд гол анхаарлаа төвлөрүүлж ажиллана. Ресторанд зохион байгуулагдаж буй хүлээн авалт, ёслолын арга хэмжээг үйлчилгээний чанарын дээд түвшинд зохион байгуулна. Компанийн дотоод дүрэм журам, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааг хангах Ажилтнуудын цагийн хуваарийн төлөвлөлтийг гаргах, бүртгэх, тайлагнана
Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;
Гадны болон дотоодын зочдод мэргэжлийн түвшинд үйлчилж, сонголт хийхэд нь туслах, тухтай орчинг бүрдүүлэх; Үйлчилгээний стандартыг мөрдөн, байгууллагын борлуулалтын төлөвлөгөөг биелүүлэхэд хамтран ажиллах;
Захиалгын дагуу коктейл, согтууруулах болон согтууруулах бус ундаа мэргэжлийн түвшинд найруулах Үйлчлүүлэгчид мэргэжлийн зөвлөгөө өгөх, соёлтой үйлчилгээ үзүүлэх Хоол ба дарсны зохицол (food & wine pairing)-ын талаар зөвлөгөө өгөх Бараа материалыг хариуцаж, тооллого хийж, бүртгэл хөтлөх, цэвэр цэмцгэр байдал, эмх цэгцэнд хяналт тавих Үйлчлүүлэгчээс тооцоог үнэн зөв авч,тэмдэглэл хөтөлж, орлогын дүн гаргах
Рестораны гал тогооны бүх төрлийн аяга, таваг, шил шаазан эдлэл, тогоо, савны цэвэр цэмцгэр байдлыг бүрэн хангаж, Угаалгын горимын дагуу ажиллаж, эрүүл ахуйн стандартыг баримтлах
Үйлчлүүлэгчийн танхим, ширээ сандал, шал, хаалга, цонх зэрэг бүхий л хэсгийн өдөр тутмын цэвэрлэгээ хийх Ариун цэврийн өрөө, угаалгын өрөөний цэвэрлэгээ, ариутгал тогтмол хийх Хог хаягдлыг стандартын дагуу ангилан хаях, савлах Цэвэрлэгээний материалын нөөцийг хянаж, дуусахаас өмнө мэдэгдэх Ажлын байрны удирдлагаас өгсөн бусад үүргийг хэрэгжүүлэх