Технологи картын дагуу үзэмж, амт чанар, эрүүл ахуйн стандарт хангасан, торт, нарийн боов бэлтгэх, үйлдвэрлэх Хүнсний эрүүл ахуй, хөдөлмөр хамгааллын дүрэм журмыг баримтлан ажиллах
Бараа бүтээгдэхүүний оновчтой идэвхижүүлэлт явуулах Борлуулалтын тайлан тухай бүр гаргаж танилцуулах Харилцагч байгууллагуудтай гэрээ хэлэлцээр хийх Зах зээлийн судалгаа хийж борлуулалтыг нэмэгдүүлэх Борлуулалтын стратеги боловсруулах ба хэрэгжүүлэх Зах зээл дээрх өрсөлдөгчдийг судлах Борлуулалтын тайланг бэлтгэж, дүн шинжилгээ хийх Борлуулалтын үйл явцыг сайжруулахад анхаарал хандуулах Бараа, бүтээгдэхүүнийг захиалгын дагуу салбарууд болон харилцагчид түгээх Бараа бүтээгдэхүүн болон автомашины бүрэн байдлыг хангаж ажиллах
Хоол үйлдвэрлэлийн стандарт, дүрэм журмыг мөрдөж, хянах Салбар нэгжийн үйл ажиллагааг шалгах, хянах, мэдээллэх Хоол, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт, үйлдвэрлэлийн үйл явц, эрүүл ахуй халдваргүйжүүлэлт, аюулгүй байдлыг баталгаажуулж хянах. Эрүүл ахуйн хяналт тавих, заавар зөвлөмж боловсруулах, эрүүл ахуйн зааварчилгаа өгөх Ажлын байрны эрүүл ахуйтай холбоотой сургалт зохион байгуулах
Түргэн хоол үйлчилгээний салбарын борлуулалтын тасралтгүй үргэлжлэх нөхцөл байдлыг бүрдүүлж, худалдан авагчдыг холбогдох мэдээ, мэдээллээр ханган, төлбөрийн тооцоог алдаагүй зөв хийж, найрсаг, түргэн шуурхай үйлчлэх зорилгын хүрээнд ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан чиг үүргийг хэрэгжүүлнэ.