Технологи картын дагуу үзэмж, амт чанар, эрүүл ахуйн стандарт хангасан, торт, нарийн боов бэлтгэх, үйлдвэрлэх Хүнсний эрүүл ахуй, хөдөлмөр хамгааллын дүрэм журмыг баримтлан ажиллах
Технологи картын дагуу үзэмж, амт чанар, эрүүл ахуйн стандарт хангасан, торт, нарийн боов бэлтгэх, үйлдвэрлэх Хүнсний эрүүл ахуй, хөдөлмөр хамгааллын дүрэм журмыг баримтлан ажиллах
Хотын AA цэг буюу 120 мянгат салбар Хотын AAA цэг буюу Хүүхдийн 100 салбар Залуу сэтгэлгээтэй (18-25) насны залуус ажилладаг Залуусын орох дуртай, олонд танигдсан цэвэр таатай ажлын орчин 2 салбартай (Хүүхдийн 100 болон 120 мянгат)
Хотын AA цэг буюу 120 мянгат салбар Хотын AAA цэг буюу Хүүхдийн 100 салбар Залуу сэтгэлгээтэй (18-25) насны залуус ажилладаг Залуусын орох дуртай, олонд танигдсан цэвэр таатай ажлын орчин 2 салбартай (Хүүхдийн 100 болон 120 мянгат)
Байгууллагын өөрчлөлт хөгжлийн бодлогод нийцүүлэн хүний нөөцийн үйл ажиллагааг бүхэлд нь хэрэгжүүлэх; Хүний нөөцийн бодлого, төлөвлөгөө, төсөл хөтөлбөр боловсруулах; Хүний нөөцийн бүрдүүлэлтийг тасралтгүй хангах, ажилтнуудын сонгон шалгаруулалт, ярилцлага зохион байгуулах; Гүйцэтгэлийн удирдлага, сонгон шалгаруулалт, цалин хөлс, урамшууллын тогтолцоог шинэчлэх Хүний нөөц, хөдөлмөрийн харилцааны процесс сайжруулалтыг хийх Байгууллагын соёл, ажилтны сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэх төсөл хөтөлбөр хэрэгжүүлэх Хүний нөөцийн тоон мэдээлэлд дүн шинжилгээ хийх