Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйд тавигдах стандартыг хангаж ажиллах, эрдслээс урьдчилан сэргийлэх арга хэмжээ авах, хэрэгжүүлэх, хянах, эрсдлийн акт, зохистой дадлын гүйцэтгэлийг хангахын тулд заавар зөвлөмж өгөх, мэдээллээр хангах Рестораны гал тогоо, зааланд эрүүл ахуйн хяналт тавьж, шаардагдах ариутгал, халдваргүйжилт, мэргэч болон шавьжны устгал, хоргүйжилтыг стандартын дагуу хийлгэх Рестораны нийт ажилтнуудад ажил мэргэжил болон ажлын байрны эрүүл ахуйн сургалтыг тогтмол хийх холбогдох, заавар зөвлөмж, журам боловсруулах ХАБ-ын чанарын хяналт тавих, лабораторын шинжилгээнд дүгнэлт хийх, түүхий эдийн шинжилгээнд хяналт тавих