Монгол улсын болон импортлогч орны мал эмнэлэг, ариун цэврийн хууль, журам, стандарт болон бусад шаардлагыг компанийн хэмжээнд дагаж мөрдөх, хэрэгжүүлэх, мах, махан бүтээгдэхүүний ариун цэвэр, аюулгүй байдлыг хянан баталгаажуулах 1. Мал, мах хүлээн авахад мал эмнэлэгийн үзлэг, шинжилгээ хийх2. Мал төхөөрөх үед мал эмнэлэгийн гурвалсан үзлэг хийх3. Мах, махан бүтээгдэхүүнд мал эмнэлэг-ариун цэврийн үзлэг шинжилгээ хийх,4. Удирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаврыг гүйцэтгэх