Компанийн хэмжээнд хийгдэх бүтээн байгуулалт, засвар үйлчилгээ, тоног төхөөрөмжийн ашиглалт гэх мэт аж ахуйтай холбоотой бүхий л ажил үүргүүдийг гүйцэтгэх; Байгууллагын үйл ажиллагааг хэвийн нөхцөлд явуулах, удирдлагын зааврын дагуу засвар үйлчилгээг хариуцан ажиллах;
-Хүний нөөцийн бүрдүүлэлт, сонгон шалгаруулалт -Ажилчдын дунд сургалт чадавхижүүлах үйл ажиллагаа -Ажилчдын идэвхижүүлэлт -Ажил үүргийн хяналт, үнэлгээ -Гэрээ, Тушаал, Албан бичиг хөтлөлт
Үйлчлүүлэгчийн тооцоог хийх, төлбөр төлөх сонголтуудыг танилцуулж тооцоог авах, программд бүртгэнэ.
-Зааланд байрлаж өдөр дутмын зохион байгуулалт хийх, -Чиг үүрэг удирдлагаар хангах. -Асуудал, гомдол шийдвэрлэх, -Хоол гаргалт, өдөр дутмын борлуулалтыг нэмэгдүүлэх,
Үйлчлүүлэгчийн тооцоог хийх, төлбөр төлөх сонголтуудыг танилцуулж тооцоог авах, программд бүртгэнэ.
Үйлчлүүлэгчийн угтаж авах, Ширээнд чиглүүлж суулгах, Хоол санал болгох, Захиалга авах, Рестораны программд шивэх, Хэрэгсэл өгөх, Уух, Зууш, Үндсэн хоол, Дессерт өгөх, Нэмэлт захиалга авах, Үйлчлүүлэгчийг үдэж гаргах.
Байгууллагын одоо ашиглаж байгаа болон шинээр нэвтрүүлэх мэдээлэл технологид суурилсан программуудын үйл ажиллагааг технологийн хөгжилтэй уялдуулан автоматжуулах, сайжруулах, шинээр нэвтрүүлэлт хийх зэрэг төлөвлөгөөг боловсруулах. Программын хөгжүүлэлтийг гүйцэтгэгч байгууллагуудтай хамтын ажиллагааны үйл явцыг зохион байгуулах, гүйцэтгэлийн хэрэгжилтэд хяналт тавих, программын нэвтрүүлэлтийг тестэлж, гүйцэтгэлийг хянах, программыг ашиглах ажилтнуудыг мэдээллээр хангах, сургалт зохион байгуулахад оршино.
- Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу - Худалдаа үйлчилгээний салбарт кассын ажилтанаар ажиллаж үйлчлүүлэгч нарт сэтгэл ханамжтай үйлчилгээг үзүүлэх
- Бараа бүтээгдэхүүний талаар үнэн зөв мэдээллийг үйлчлүүлэгч нарт өгч борлуулалтыг дэмжих - Барааг өрөх, хураах, хадгалалтын хугацааг хянах, шалгах
- Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу - Худалдаа үйлчилгээний салбарт кассын ажилтанаар ажиллаж үйлчлүүлэгч нарт сэтгэл ханамжтай үйлчилгээг үзүүлэх
Үйлчилгээний цаг авах Үйлчилгээний төлбөр тооцоо хийх Салоны өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах
Агуулахаас байгууллагын машинаар ачааг зөөвөрлөх; Буулгасан ачааны бүрэн бүтэн байдлыг шалгах; Агуулах дээр ирсэн контэйнерээс хүнсний бүтээгдэхүүнийг тоо хэмжээний дагуу буулгах; Бэлтгэн нийлүүлэгчдээс ирсэн барааг хүлээн авахдаа борлуулалтын ажилтныг байлцуулан задалж бүрэн бүтэн байдлыг шалгах;
Компанийн стратеги төлөвлөгөөтэй уялдуулан хүний нөөцийн бодлого боловсруулах, тодорхойлох; Хөдөлмөрийн тухай хууль тогтоомж, байгууллагын дотоод журмууд болон бусад эрх зүйн актуудын хэрэгжилтийг хангуулах, холбогдох мэдээллийг өгч ажиллах; Цалин хөлсний гүйцэтгэлийн үнэлгээний ажлыг удирдах, сайжруулах; Хэлтэст харъяалагдах алба нэгжийн үйл ажиллагааг чиглүүлэн удирдах;
-Санхүүгийн үйл ажиллагааг хууль ёсны дагуу явуулах -Компаний дотоод үйл ажиллагаа -Өдөр тутмын үйл ажиллагаа
Тавилга болон хувцасны LUXURY зэрэглэлийн Бренд дэлгүүрүүдийн Маркетинг хийх. График дизайн эх бэлтгэл хийх Тавилга дизайн гаргаж суралцах
-Дэлхийн хэмжээний брендын үйлчилгээний стандартыг хүргэх -Брендийн онцлог давуу талыг үйлчлүүлэгчдэд таниулах -Үйлчлүүлэагчид загварын талаарх зөвлөгөө өгөх замаар борлуулалт хийх
Үйлчлүүлэгчдэд тавилгын талаарх мэдээллээр хангаж, брендын стандартын дагуу үйлчилгээ үзүүлэх. Хэрэглэгчийн хүсэл шаардлаган дээр тулгуурлан, Интрьер дизайнертай хамтарч шийдлын сонголтуудыг танилцуулан борлуулалтын төлөвлөөг хангаж ажиллах. Үйлчлүүлэгчийн тав тухтай үйлчлүүлэх уур амьслгал, орчин бүрдүүлэлтийг хариуцаж ажиллах. Төлбөр төлөх журамын дагуу анхан шатны тооцог авна
Үйлчлүүлэгчдэд тавилгын талаарх мэдээллээр хангаж, брендын стандартын дагуу үйлчилгээ үзүүлэх. Хэрэглэгчийн хүсэл шаардлаган дээр тулгуурлан, Интрьер дизайнертай хамтарч шийдлын сонголтуудыг танилцуулан борлуулалтын төлөвлөөг хангаж ажиллах. Үйлчлүүлэгчийн тав тухтай үйлчлүүлэх уур амьслгал, орчин бүрдүүлэлтийг хариуцаж ажиллах. Төлбөр төлөх журамын дагуу анхан шатны тооцог авна
-Санхүүгийн үйл ажиллагааг хууль ёсны дагуу явуулах -Санхүүгийн тайлан гаргах -Компаний дотоод үйл ажиллагаа -Өдөр тутмын үйл ажиллагаа
-Ресторанд гардаг Пизза, Хуушуур, Банш гэсэн 3 төрлийн хоол хариуцаж хийх
-Санхүүгийн үйл ажиллагааг хууль ёсны дагуу явуулах -Компаний дотоод үйл ажиллагаа -Өдөр тутмын үйл ажиллагаа
- Үйлчилгээний соёл, дэг журам, дотоод гадаад гэмт хэрэгт хяналт хийх, барааны хадгалалт, барааны өрөлт, бүтээгдэхүүний хугацааны бүртгэл, дэлгүүрийн болон лангуу бараа бүтээгдэхүүний ариун цэвэр, хаяг шошгоны зөрчил, аюулгүй ажиллагааны журам, заавар /гал, хий, цахилгаан, ус, гэрэлтүүлэг, цэвэрлэгээ /дагуу ажилтнуудыг ажиллуулах, хяналт тавьж хэрэгжүүлэх.
-Зааланд байрлаж өдөр дутмын зохион байгуулалт хийх, -Чиг үүрэг удирдлагаар хангах. -Асуудал, гомдол шийдвэрлэх, -Хоол гаргалт, өдөр дутмын борлуулалтыг нэмэгдүүлэх,
-Дэлхийн хэмжээний брендын үйлчилгээний стандартыг хүргэх -Брендийн онцлог давуу талыг үйлчлүүлэгчдэд таниулах -Үйлчлүүлэагчид загварын талаарх зөвлөгөө өгөх замаар борлуулалт хийх
Үйлчлүүлэгчийн тооцоог хийх, төлбөр төлөх сонголтуудыг танилцуулж тооцоог авах, программд бүртгэнэ.
-Дэлхийн хэмжээний брэндийн үйлчилгээний стандартыг хүргэх -Брэндийн онцлог давуу талыг үйлчлүүлэгчдэд таниулах -Үйлчлүүлэчдэд загварын талаарх зөвлөгөө өгөх замаар борлуулалт хийх
Үйлчлүүлэгчийн угтаж авах, Ширээнд чиглүүлж суулгах, Хоол санал болгох, Захиалга авах, Рестораны программд шивэх, Хэрэгсэл өгөх, Уух, Зууш, Үндсэн хоол, Дессерт өгөх, Нэмэлт захиалга авах, Үйлчлүүлэгчийг үдэж гаргах.