Гал тогооны туслах болон бэлтгэгч хийх Ажил үүргийн хувиарын дагуу ажиллах
Жуулчны баазын зочин байрлах гэрийн цэвэрлэгээнд ажиллах Зочин угтаж авах ба үдэж гаргах Ажил үүргийн хувиарын дагуу ажиллах
Ажлын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу. Үзэмж, амт чанар, эрүүл ахуйн стандарт хангасан, нарийн боов бэлтгэх, үйлдвэрлэх Бүтээгдэхүүний амт, чанар, өнгө үзэмжийг стандартын дагуу байлгах Хүнсний эрүүл ахуй, хөдөлмөр хамгааллын дүрэм журмыг баримтлан ажиллах
Зочныг хүлээн авах, байрлуулах, үдэх, зочдын тооцоог хийх, бэлэг дурсгалын дэлгүүр хариуцах зэрэг үйлчилгээг зохион байгуулна.
Хоолны цэс, менюг ахлах тогоочийн удирдлага доор боловсруулах Гал тогоонд ажиллах үеийн ажлын стандарт журмуудыг дагаж мөрдөж ажиллах Хоол хүнс боловсруулалт хийх, хоолоор үйлчлэх Хүнсний материалаа бэлтгэх Хоолоор үйлчлэх хоол олгох Гал тогооны туслах тогооч болон туслах ажилчдад өөрийн зүгээс мэргэжлийн заавар зөвлөгөөг өгч ажиллах Хоол үйлдвэрлэлийн явцад шаардлагатай байгаа бараа материал, хүнсний бүтээгдэхүүнийг ахлах тогоочтой хамтран захиалга хийх ажилд оролцох Ажилчдын хоолны газрыг эрүүл ахуйн дүрмэнд нийцүүлэн цэвэр цэмцгэр байлгахад анхаарч ажиллах