Компанийн хэрэгцээ, шаардлагыг хангасан мэдлэг, ур чадвартай хүн хүчийг бүрдүүлэх, сонгон шалгаруулах; Сонгон шалгаруулалтын процессыг амжилттай хэрэгжүүлэхийн тулд сонгон шалгаруулалт хийх орчин үеийн арга хэрэгслүүдийг судлан хэрэгжүүлэх; Ажилтанд чиглэсэн олон нийтийн үйл ажиллагаа явуулах, баг бүрдүүлэх сургалт семинар зохион байгуулах; Ажлын байрны тодорхойлолтод заасны дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэх
Хүнсний аюулгүй байдал бол компанийн нэн тэргүүний ач холбогдол бүхий зүйл гэдгийг ухамсарлаж хоол боловсруулалт, үйлчилгээний бүхий л үйл явцад Хүнсний аюулгүй байдлыг мөрдөж ажиллаж буй эсэхэд хяналт тавьж ажиллах Чанар хяналтын бүх үйл ажиллагааг компани, YUM-ийн стандарт, орон нутгийн засаг захиргаа, хууль хяналтын болон хэрэглэгчийн эрх ашгийг хамгаалах байгууллагын шаардлагад нийцүүлэн хэрэгжүүлэх Агуулах дээр тээвэрлэлтийн аудит хийх Холбогдох дүрэм журам, заавар зааварчилгаа, гарын авлага, стандартыг орчуулах, боловсруулах, ажилтнуудад танилцуулах Хөндлөнгийн аудитаар нийт салбаруудыг шалгуулах Шинэ салбарын бүтээгдэхүүн, тоног төхөөрөмжийн стандарт ажлын заавар бэлтгэх
Компанийн салбар ресторануудын барилга, үл хөдлөх хөрөнгөтэй холбоотой зах зээлийн судалгааг хийх, төсөв боловсруулах, нэгтгэн дүгнэх, тайлагнах, салбар ресторануудыг шинээр нээх, салбаруудын засвар үйлчилгээг хариуцах, хяналт тавьж ажиллана.
НББ-ийн өдөр тутмын хяналт, хэвийн үйл ажиллагааг ханган ажиллах; Удирдлагыг тайлан мэдээгээр хангах; Өмч хөрөнгийн хадгалалт, хамгаалалтыг сайжруулах; Компанийн касс, харилцах дансны ажил үйлчилгээг боловсруулж, холбогдох дансанд НББ-ийн бичилт хийх Хариуцсан салбарын борлуулалт, бараа материалын бүртгэл тооцоог хийх Гаалийн татан авалтын бүртгэл хийх, нэгжийн өртөг тооцоолох Агуулахын бараа материалын бүртгэл тооцоог хийх