Хоолны цэс технологийн горимын дагуу хоол үйлдвэрлэл явуулна Хоол бэлтгэх болон үйлчлүүлэгчдэд хүрэх хүртэлх бүх шатанд хоолны эрүүл ахуй, амт чанарт хяналт тавих хэрэгжүүлэх Гал тогооны хэсгийн ажилтнуудыг удирдан зохион байгуулах, заавар зааварчилгаа өгөх, үйл ажиллагаанд хяналт тавих
- Караокены өдөр тутмын үйл ажилгаанд хяналт тавих - Ажилчдыг сонгон шалгаруулах, чиглүүлэх, сургах замаар ажилчдыг хадгалж ажиллах; аюулгүй, хуулийн зохицуулалтуудад нийцсэн ажлын орчинг бий болгох; хувь хүний өсөж дэвших боломжуудыг бий болгох. - Хийгдэх ажлын хүлээлтийг тайлбарлаж, ажлыг үр дүнтэй хэрэгжүүлэх; ажлын үр дүнг төлөвлөх, хянах, батлах; ажилчдыг зааварчлах, тэдэнд зөвлөгөө өгөх, дадлагажуулах; систем, бодлого журам, бүтээмжийн стандартуудыг боловсруулж, танилцуулж, тэдгээрийг мөрдүүлэх.
-Рестораны үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж, ажилтнуудыг удирдлагаар хангах. Бүтээгдэхүүний чанар, үйлчилгээг стандартын дагуу явагдаж буй эсэхэд хяналт тавьж,хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэх. -Салбарын борлуулалт ашгийг нэмэгдүүлэх. -Ажилтнуудыг сургах хөгжүүлэх зэрэг, салбарын үйл ажиллагааг зохион байгуулах.
Хэрэглэгчдэд орон сууцны талаар сурталчлах, таниулах, захиалагч нартай гэрээ байгуулах. Борлуулалт идэвхжүүлэх талаах санал гаргах Төслийн тухай сурталчилгаа мэдээлэл боловсруулаж олон нийтийн сүлжээнд байршуулах
- ӨДӨР ТУТМЫН ЦЭВЭРЛЭГЭЭ ҮЙЛЧИЛГЭЭГ ХАРИУЦАН АЖИЛЛАХ, ХЯНАЛТ ТАВИХ - ХАРУУЛ ХАМГААЛАЛТЫН АЛБА ХАРИУЦАН АЖИЛЛАХ, ХЯНАЛТ ТАВИХ - ИНЖЕНЕР ТЕХНИКИЙН АЛБА ХАРИУЦАН АЖИЛЛАХ, ХЯНАЛТ ТАВИХ - ХАРИЛЦАГЧДЫН САНАЛ ХҮСЭЛТИЙГ ХҮЛЭЭН АВАХ, - ГЭРЭЭТ КОМПАНИУДЫН ГЭРЭЭНИЙ ГҮЙЦЭТГЭЛД ХЯНАЛТ ТАВИХ - ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН ГҮЙЦЭТГЭХ ҮНДСЭН ҮҮРГҮҮД - БУСАД АЖЛЫН БАЙРНЫ ТОДОРХОЙЛОЛТОД ЗААСАН ҮҮРЭГ
-ХАБЭА-н төлөвлөлт зохион байгуулалт, хяналт үнэлгээ, үзлэг шалгалтыг тогтмол явуулах -Аюулаас урьдчилан сэргийлэх, хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн менежментийн тогтолцоог хөгжүүлэх -ХАБЭА-ийн эрсдэлийг тодорхойлох, арга аргачлалаар хангах, анализ хийх. -Илэрсэн аюул осол, осолд дөхсөн тохиолдолыг бүртгэн, ажлын байр болон шалтгаанаар нь судалж, осол, осол дөхсөн тохиолдолд эрсдэлийн үнэлгээ хийх, урьдчилан сэргийлэх. -Хөдөлмөрийн аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн хууль тогтоомжын хүрээнд байгууллагын дотоодод дагаж мөрдөх журам, заавар боловсруулж батлуулж, стандарт хэрэгжүүлэх.