Кемпэд ажиллагсдыг эрүүл ахуйн шаардлага хангасан, олон нэр төрлийн амт чанартай хоолоор ханган ажиллах, бүх төрлийн өглөөний хоол, өдрийн хоолны цэс, оройн хоолны цэс, шинэ хоолны цэс, хүлээн авалтын цэс, заалны үндсэн цэс, буфет хоолны цэс цэсийг зохиож, хоол үйлдвэрлэлийн бүхий л хүрээнд хяналтыг тавин ажиллах, технологи карт гаргах болон үйлчлүүлэгчдийн эрэлт хэрэгцээг судлах зэрэг болон ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад үүргийг гүйцэтгэнэ
Кемпийн хоол үйлдвэрлэлд өглөөний цай болон өдөр оройн хоолны десерт бэлтгэх, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан, амт чанар, өнгө үзэмж сайтай талх нарийн боовыг бие даан гаргах, шаардлагатай тохиолдолд баярын бялуу зэрэг захиалгат бүтээгдэхүүн хийж, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийг өндөр байлгах.