Нягтлан бодох бүртгэлийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулах Байгууллагын санхүүгийн тайлан, баланс гаргах Санхүүгийн тайлан мэдээг шуурхай боловсруулан, удирдлагыг мэдээллээр хангах Улирдлагаас өгсөн үүрэг даалгаварыг хугацаанд нь биелүүлэх
Рестораны хоол үйлдвэрлэлийн хэсгийг хариуцан удирдан зохион байгуулж ажиллах; Хоолыг технологи горимын дагуу бэлтгэж боловсруулан үйлчлүүлэгчдэд хүргэх; Хоолны нэр төрлийг нэмэгдүүлэх, сайжруулахад санал оруулах, хэрэгжүүлэх; Бүтээгдэхүүний хадгалалт, түгээлтэнд тавих ариун стандартын шаардлагыг дээд зэргээр сахих; Үйлчилгээний байгууллагын онцлогийг цаг ямагт үйлчлүүлэгчдэд таниулан, найрсаг үйлчилгээг хэрэглэгчдэд хүргэх.
-Барилгын үйлчилгээний өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавих, зөв зохион байгуулах -Үйлчилгээний барилгын дотоод журам, барилгын аюулгүй байдал, хөдөлмөрийн аюулгүй ажиллагааны хэрэгжилтэнд хяналт тавих -Үйлчилгээний ажилтнуудын ажлын хуваарь гаргах, заавар чиглэл өгөх, хяналт тавих -Үйлчилгээний ажилтнуудын ажлын цагийг бүртгэх, нэгтгэх -Түрээслэгчид, үйлчлүүлэгчдын санал гомдлыг хүлээн авч шийдвэрлэх -Үйлчлэгч, аюулгүй байдлын ажилтан, техникийн ажилтнуудын ажилд хяналт тавьж удирдлагаар хангах -Албан тушаалын тодорхойлолтын дагуу бусад ажил үүргүүдийг хийж гүйцэтгэх