АБТ болон байгууллагаас баталж гаргасан дүрэм журмын дагуу ээлж ахлан, рестораны хэвийн үйл ажиллагааг хангаж ажиллуулах. Үйлчлүүлэгчийг угтах, хүлээн авах, үйлчлэх, үдэн гаргах бүхий л үйлчилгээнд хяналт тавьж сургах, дуусгах ажлыг удирдан зохион байгуулж гүйцэтгэх. Рестораны цэвэр цэмцгэр байдал, эд хөрөнгө, цэцэг ургамал тохижилтыг хариуцан ажиллах
Кассын орлого тухай бүр авах Карт болон бэлэн мөнгөтэй харилцах Ажилчдын унааны мөнгө зохих баримтын дагуу тараах
Ажлын цаг: 10:00-00:00 цаг, 1 өдөр ажиллаад 1 өдөр амарна. Үндсэн цалин+урамшуулал цалин+унааны мөнгө+илүү цаг ажилласан тохиолдолд илүү цагийн нэмэгдэл /НДШ хуулийн дагуу төлнө. Гал тогооны өдөр тутмын үйл ажиллгааг удирдан зохион байгуулж, ажилтнуудад зааж сургаж, зөвлөж ажиллах бөгөөд АБТ-д заасан ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.