Эзэгтэйтэйгээ хамтран хоолны цэс гаргаж өдөрт 2-3 удаа 5-6 хүний хоол хийнэ. Ажлын байрны цэвэрлэгээ, эрүүл ахуйн хариуцан ажиллана.
-Төв агуулахын няравын өдөр тутмын ажилд дэмжлэг үзүүлэх, бараа материалыг бүртгэх, тайлан тооцоо гаргах болон ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.
1. Салбарын үйлчилгээг хариуцаж өдөр тутмын үйл ажиллагааг тогтвортой хэвийн явуулахад анхааран ажиллах2. Хоол болон үйлчилгээний чанарыг үнэлэх, дүгнэх, үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжийн талаар тэдэнтэй харилцах зөвлөлдөх3. Хүний нөөцийн албатай нягт уялдаа холбоотой ажиллаж, ажилчдыг ажлын байран дээр сургах, мэргэшүүлэх, дадлагажуулах тал дээр анхаарал тавьж идэвхи санаачлагатай ажиллана4. Үйл ажиллагаатай холбоотой дүрэм журмыг хэрэгжүүлэх хэвшүүлэхэд анхаарах5. Эрүүл ахуй, аюулгүй ажиллагааны заавар журмыг мөрдүүлэх
- Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан ажил үүргийг хийж гүйцэтгэнэ.
Үйлчилгээний стандарт мөрдөж ажиллах Үйлчлүүлэгчдэд халуун, сэрүүн ундаа бэлтгэж үйлчлэх Үйлчлүүлэгчээс төлбөр тооцоо авах, хадгалах Төрөл бүрийн коктейль, смүүти, шэйк найруулах, кофе чанах Бараа, бүтээгдэхүүний хадгалалтын горим, хугацааг шалгах...
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу үйлчилгээний төвийн сан-дулааны засвар үйлчилгээг хариуцан ажиллана.
Тоног төхөөрөмжийн бүрэн бүтэн байдал, аюулгүй ажиллагааг хангаж ажиллах Баг хамт олноо мэргэжлийн удирдлагаар хангаж, өдөр тутмын ажлын зааварчилгаа өгч ажиллах
-Бетон зуурмагт ашиглагдах түүхий эд /хайрга, элс, цемент, ус, химийн нэмэлт/-ийн орц норм, стандартыг чанд баримтлан чанартай хийж гүйцэтгүүлэх. -Хариуцсан хэсгийн ажилтнуудыг мэргэжлийн удирдлагаар хангах болон бусад ажил үүргийг ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу хийж гүйцэтгэх.
Рестораны хэвийн үйл ажиллагаа явуулахад шаардлагатай бараа материалын тасралтгүй байдлыг хангах, худалдан авалт хийх, - Бараа материалын хадгалалт, зарцуулалтад хяналт тавих, бараа материалыг олгох, - Холбогдох тайланг ННБ тухай хууль, стандарт, журмын дагуу гаргах