Хоол үйлдвэрлэлийн процесс, үйлчилгээний зохион байгуулалтыг удирдан зохион байгуулна. Салбарын нээлтийн хуудсыг бөглөх. Үйл ажиллагааны менежерыг орлон нийт ажилтнуудыг удирдлагаар хангах. Түүхий эд материалын нөөц, захиалганд хяналт хийх, нөөцийг зөв удирдах. Нийт ажилтнуудад хөдөлмөр хамгаалал аюулгүй ажиллагааны өдөр тутмын зааварчилгаа өгч, баталгаажуулах. Өмнөх өдрийн санал хүсэлт, тоон мэдээ, салбарын рапортын дэвтэртэй танилцаж тухайн өдрийн ажлын төлөвлөгөө, ажилчдад өгөх зааварчилгаа чиглэлийг гаргах
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу: Үйлчлүүлэгчдийн шийдвэр сонголтонд нөлөөлөхүйц олон сувагт зар сурталчилгаа, олон нийттэй харилцах үйл ажиллагааг төлөвлөх, зохион байгуулах, Маркетингийн судалгаа, шинжилгээ хийх, төсөл боловсруулах, хэрэгжүүлэх, үр дүнд дүгнэлт анализ хийж ажиллана.
Албан тушаалын тодорхойлолтод заасан үндсэн чиг үүргүүдийг гүйцэтгэх
Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материал хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцсан ажиллах. Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан хоол гаргах Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу ажил үүргийг гүйцэтгэнэ.