Хоол үйлдвэрлэл, зоогийн газрын чиглэлээр эрүүл ахуйн сургалт орох Рестораны ажилтан нэг бүрийн эрүүл ахуйн мэдлэгт хяналт тавих Рестораны эрүүл ахуй, цэвэрлэгээ, ариутгалд хяналт шалгалт хийх Албан тушаалын тодорхойлолтод тусгагдсан бусад ажил үүргүүд
Ажлын байрны тодорхойлолтын дагуу: Хоол үйлдвэрлэлийн салбарын ХАБЭА-н үйл ажиллагааны төлөвлөлт, стандартыг мөрдүүлэх, эрсдэлийг бууруулах ажлыг зохион байгуулах, ажилтнуудад ХАБЭА сургалт зааварчилгаа өгөх, аюулгүй эрүүл ажиллагааны дүрэм, стандартын шаардлагыг хангуулах, хяналт үзлэг шалгалтыг тогтмол явуулах...