Хоолны чанар, амтыг хянах, тохируулах Хоолны орц найрлагыг зөв сонгох, хадгалах Хоолны үйлчилгээний стандарт, журамд нийцүүлэх Ажлын байраа цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Хоолны үнийн санал гаргах, тооцоолох Хоолны менюг шинэчлэх, хөгжүүлэх Зочдод үйлчлэхэд шаардлагатай бусад үүрэг гүйцэтгэх
Барилгын төсөл боловсруулах, төлөвлөх ажилд оролцох Барилгын материал, технологи, стандартын талаар судалгаа хийх Барилгын ажлын явцад чанар, аюулгүй байдлыг хангах Төсөлд шаардагдах барилгын инженерийн шийдлүүдийг боловсруулж, хэрэгжүүлэх Барилгын талбайд хяналт тавих, ажилчдад заавар зөвлөгөө өгөх Захиалагч, төслийн багийн гишүүдтэй хамтран ажиллах Барилгын зураг, схемүүдийг боловсруулах, боловсруулах явцад оролцох Ажлын тайлан, баримт бичгийг бэлтгэх, танилцуулах
Санхүү, бүртгэлийг Олон улсын нягтлан бодох бүртгэлийн стандартын (НББОУС) -ын дагуу хөтлөх, байгууллагын санхүүгийн үйл ажиллагааг хэвийн жигд тасралтгүй явуулах, хөрөнгийн бүрэн бүтэн байдлыг хангаж, удирдлагыг санхүүгийн үнэн зөв мэдээллээр хангах.
Бараа материалын захиалга, нийлүүлэлтийн удирдлагыг хариуцах Нийлүүлэгчидтэй харилцах, гэрээ хэлцэл хийх Нийлүүлэлт, зардлын хяналт, тайлан боловсруулах Захиалгын процессын үйл явцыг сайжруулах Бараа материалын нөөцийг хянах, удирдах Зах зээлийн судалгаа хийх, шинэ нийлүүлэгчид олох Санхүүгийн төлөвлөгөөг боловсруулах, хэрэгжүүлэх Байгууллагын хэрэгцээнд нийцсэн бүтээгдэхүүнийг сонгох