- Зочид буудлын өглөө цайны бэлтгэл ажил болон өглөө цайг чанарын өндөр түвшинд гаргах - Шорлог хийх - Бэлтгэл ажил - АБТ заасан чиг үүргийг гүйцэтгэнэ
-Борлуулалтын стратеги боловсруулах /Зочид буудлын нийт орлогын зорилттой уялдуулан өрөөний борлуулалтын зорилтуудыг тогтоох/-Орлогын менежментийг хөгжүүлэн, хэрэгжүүлэх /Бараа, материалын хүртээмжийг оновчтой болгохын тулд удирдлагын багтай нягт хамтран ажиллах/-Борлуулалтын төлөвлөлт ба гүйцэтгэл /Зочдыг татах, өрөөний зохион байгуулалтанд хяналт тавих, борлуулалтын санаачлагыг төлөвлөж, хэрэгжүүлэх/-Үйлчлүүлэгчидтэй харилцах менежментийн загварыг хөгжүүлэх, хэрэгжүүлэх /Аялал жуулчлалын агентлагууд, тур операторууд болон бусад гол оролцогч талуудтай харилцаа холбоог бий болгож, хадгалах/-Нөөц хуваарилах, зардлыг хянах, хөрөнгө оруулалтын өгөөжийг нэмэгдүүлэх буюу төсвийг үр дүнтэй удирдах тал дээр албаны мэргэжилтнүүдтэй хамтран ажиллах-АБТ болон удирдлагаас өгсөн бусад үүрэг даалгаврыг гүйцэтгэх
- Өдөр тутмын үйл ажиллагааг стандартын дагуу зөв зохион байгуулах - Хүлээн авалт болон Рестораны үйлчилгээнд гарч буй уух зүйл, хоол технологи горимын дагуу гарч байгаа эсэхт хяналт тавьж ажиллах - Үйлчлүүлэгчдийн ая тухтай байлгах нөхцөл боломжоор хангах - Ажилтнуудын гүйцэтгэх үр дүнг үнэлэх, сэтгэл ханамжид байнга хяналт тавих - Ажлын байрны тодорхойлолтод заагдсан бусад чиг үүрэг