Рестораны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Хүлээн авалт, арга хэмжээг мэргэжлийн түвшинд зохион байгуулах, Хүний нөөцийн сонгон шалгаруулалт, сургалт, ажлын стандартыг хэвшүүлэх Стратеги төлөвлөгөө гаргах, хэрэгжүүлэх, хяналт тавих Санхүүгийн урьдчилсан тооцоолол хийх, хянах Цэс төлөвлөх, судлах, хэрэгжүүлэх, үр дүнг хянаж тайлагнах Хууль хэрэгжилтийн хяналт Ашигт ажиллагаа, орлого зардлыг хянах Маркетинг, үйлчлүүлэгчийг идэвхижүүлэх Ариунцэвэр, эрүүл ахуйн аюлгүй байдлыг хянах, хэрэгжүүлэх Техник тоног төхөөрөмжийн ашиглалтыг хянах, өөрчлөн сайжруулах Байгууллагын ажилдчын болон үйлчлүүлэгчийн судалгаа гаргаж түүнд дүн шинжилгээ хийх
1. Нягтлан бодох бүртгэлийн үндсэн чиг үүргийг хэрэгжүүлэх 2. Санхүүгийн орлого, зарлага, өдөр тутмын тайлан нэгтгэлийг удирдах, бүртгэх, тайлагнах 3. Ажилтнуудын санхүүгийн сахилга бат, байгууллагын санхүүгийн сахилга бат хэв журмыг бататгах, анхаарах 4. Захиргааны өдөр тутмын үйл ажиллагааг хариуцан ажиллах 5. Байгууллагын дотоод дүрэм журмын хэрэгжилт, сайжруулах, биелэлтэд хяналт тавих 6. Байгууллагын санхүүгийн соёлыг боловсруулах, хэрэгжүүлэх
СПА, ГОО САЙХНЫ-ы Салонд 5 жилээс дээш ажлын туршлагатай АХЛАХ Гоо сайханч ажилд авна. Цалин 2,000,000 с дээш Гүйцэтгэх үндсэн үүргийн талаар лавлан холбогдох дугаар: 86113843
СПА, ГОО САЙХНЫ-ы Салонд 5 жилээс дээш ажлын туршлагатай Гоо сайханч болон бариа засалч ажилд авна. Гүйцэтгэх үндсэн үүргийн талаар лавлан холбогдох дугаар: 86113843
Байгууллагын хүнсний эрүүл ахуй, технологи үйл ажиллагаатай холбоотой чиг үүрэг дүрэм журам, төлөвлөгөө хөтөлбөрийг хариуцлагатай мэргэжлийн түвшинд хийж гүйцэтгэх, хяналт тавих. Компанийн зах зээлд эзлэх байр суурь хувь хэмжээг нэмэгдүүлэх, эрүүл ахуйн стандартын шаардлага хангасан бүтээгдэхүүн үйлчилгээг нэвтрүүлэх, ажилчид болон байгууллагын эрүүл ахуйн технологийг ханган ажиллуулах үндсэн ажил үүрэг гүйцэтгэнэ. Хоол үйлдвэрлэлийн эрүүл ахуй, чанарын стандартыг ханган ажиллуулах, хяналт тавих Түүхий эд материал болон Бэлэн болсон бүтээгдэхүүний тээвэрлэлт, түгээлт, хадгалалтанд хяналт тавих Хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн стандарт, хууль тогтоомжийн дагуу журам заавар хөтөлбөр боловсруулах хэрэгжүүлэх хэвшүүлэх хяналт тавих Эрүүл ахуйн хяналт тавих, заавар зөвлөмж боловсруулах, заавар зөвлөгөө өгөх Ажилтнуудын эрүүл мэндийн шинжилгээнд тогтмол анхаарч, цаг хугацаанд хамруулсан эсэхэд хяналт тавих