Европ, ази үндэстний үндсэн хоолуудыг амт чанартай хийж чаддаг байх Ажлын байранд хувийн ариун цэвэр, хөдөлмөрийн аюулгүйн ажиллагааг бүрэн ханган ажиллах Үйлчлүүлэгчдийн хоолыг технологийн дагуу амт чанартай, эрүүл, түргэн шуурхай бэлтгэх Хоолны материалуудыг технологийн дагуу, зориулалтын дагуу зөв зүйтэй хадгалах Хоол үйлдвэрлэлийн өдөр тутмын үйл ажиллагааг зохион байгуулах Гал тогооны үйл ажиллагааг стандартад нийцүүлэн үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материалыг хүлээн авахаас эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг хариуцан ажиллах
Ресторан, лоунжд дараах ажлуудыг гүйцэтгэх: Кофены төрлийн уух зүйлс бэлтгэн үйлчлэх Шэйк бэлтгэн үйлчлэх Энгийн коктейль-ууд гарган үйлчлэх Үйлчлүүлэгчдээс захиалга авах Тогооч нарт хоолны захиалга дамжуулах Хоол болон бусад уух зүйлсээр үйлчлэх
Ресторан, лоунжны өдөр тутмын үйл ажиллагааг удирдах Багийн гишүүдийн ажлыг зохицуулах, удирдах Санхүүгийн төлөвлөгөө, төсвийг боловсруулах, хэрэгжүүлэх Рестораны тайлан гаргах Бизнесийн өсөлт, хөгжлийг дэмжих стратеги боловсруулах Худалдаа, маркетингийн үйл ажиллагааг хянах Үйлчилгээний чанар, стандартуудыг хадгалах Хэрэглэгчдийн сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэх арга хэмжээг хэрэгжүүлэх Ажлын орчны аюулгүй байдлыг хангах Сар бүрийн тайлагнал, дүн шинжилгээ хийх