Хоол үйлдвэрлэх, бэлтгэх Хоолны жор, стандартын дагуу хоол хийх Хоолны бүтээгдэхүүнийг аюулгүй, эрүүл ахуйн стандартад нийцүүлэн хадгалах Утсыг цэвэр, эмх цэгцтэй байлгах Хоолны тоног төхөөрөмжийг цэвэрлэх, засварлах Тоног төхөөрөмжийн ажиллагааг хянах Хоолны бүтээгдэхүүний чанар, амтыг хянах Ажилтнуудтай хамтран ажиллах, хамтын ажиллагааг дэмжих
Дэлгүүрийн өдөрт тутмын үйл ажиллагааг удирдан зохион байгуулж худалдааны зөвлөхүүдийг удирдлагаар хангах Мерчиндайзинг хийх Сошиал маркетинг хариуцаж ажиллах Барааны нөөцийг удирдах
Бүрдүүлэлт сонгон шалгаруулалт хийх Сургалт, хөгжлийн төлөвлөгөө гаргах, хэрэгжүүлэх Байгууллагын соёлыг дэмжих арга хэмжээ зохион байгуулах, ажилтнуудын сэтгэл ханамжийг дээшлүүлэх Хүний нөөцийн тайлан, мэдээлэл, баримт бичиг боловсруулах Албан хэрэг хөтлөлтийг хариуцан ажиллах