Байгууллагын суурь бүртгэлийн үндсэн системийн шинжилгээ, төлөвлөлт, нэвтрүүлэлт, хөгжүүлэлтийн үйл явцыг хариуцах Системийн шаардлагыг бизнесийн хэрэгцээтэй уялдуулан тодорхойлох, техникийн болон функциональ шаардлага боловсруулах Систем нэвтрүүлэх болон шинэчлэл хийх төслүүдэд оролцох, хэрэглэгчийн шаардлагыг бүрэн ойлгож, шийдэл санал болгох Одоогийн ажиллаж буй системүүдэд шинжилгээ хийх, сайжруулалтын санал боловсруулах Системийн процессын зураглал гаргах, хэрэглэгчийн заавар, баримт бичиг боловсруулах Бизнес болон хөгжүүлэлтийн багуудын хооронд гүүр болж, үр ашигтай мэдээлэл солилцоо, уялдааг хангах Шинэ систем нэвтрүүлэх үеийн тест хийх, сургалт, хэрэглэгчийн дэмжлэг үзүүлэх Системийн ажиллагаа, интеграц, мэдээллийн урсгалыг зохицуулах, хяналт тавих
Үйлчилгээний соёлын дагуу үйлчлүүлэгчдэд үйлчлэх Инээмсэглэн угтах, үдэх, захиалгад зааварчилгаа өгөх, захиалга хүргэх Зохион байгуулагчийн зааварчилгаагаар заалны цэвэр цэмцгэр байлгахад анхаарч ажиллах Ажлын байрны тодорхойлолтод тусгагдсан бусад чиг үүргүүд
Аж ахуй нэгж байгууллагуудын мэдээлэл цуглуулах ХӨВСГӨЛ-МӨРӨН СУМ Гадуур явж ажиллах /2025/05/01-2025/07/04-н хүртэл Ажлын 5 өдөр 6-8 цагаар ажиллана/ цагаа тохируулах ажиллах боломжтой Цалин гүйцэтгэлээр,нэгж бүртгэсэн мерчантын тоогоор тооцно Хоол, унааны нэмэгдэлтэй Өдрийн төлөвлөгөөндөө хүрч ажиллавал сарын цалин ойролцоогоор /1,700,000₮-2,000,000/ Худалдаа, үйлчилгээний цэгүүдийг биечлэн мэдээлэл бүртгэх Мерчантын мэдээллийг (нэр, байршил, холбоо барих, үйлчилгээний төрөл гэх мэт) стандарт формын дагуу бүртгэх
Батлагдсан технологийн дагуу амт чанартай эрүүл ахуйн шаардлагад нийцсэн хоол гаргах Хоолны материалуудыг технологи, зориулалтын дагуу зөв хадгалах Гал тогооны чанар стандартыг мөрдөн ажиллах Үйлдвэрлэлд орж буй түүхий эд, бараа материалыг хүлээн авахаас эхлэн эцсийн бүтээгдэхүүн гаргах хүртэлх технологийн бүхий л үйл ажиллагааг ерөнхий тогоочийн зааварчилгаагаар хариуцан ажиллах ХАБЭА стандартыг мөрдөн ажиллах