Хоол түүнтэй адилтгах бусад бүтээгдэхүүнийг амт, чанар, эрүүл ахуйн шаардлагыг хангасан байдлаар боловсруулах Зөөгчөөс ирүүлсэн үйлчлүүлэгчийн захиалга, хоол түүнтэй адилтгах бүтээгдэхүүнийг батлагдсан орц найрлагаар түргэн шуурхай, чанартай хийж боловсруулах
Ажлын талбайд ХАБЭА-н дүрэм, журмуудыг мөрдүүлэх Ажлын талбайд ХАБЭА-н өдөр тутмын үйл ажиллагаанд хяналт тавих Эрсдэлийн үнэлгээг аргачлалын дагуу хийж гүйцэтгэх Төлөвлөгөө гаргаж, тайлан мэдээг явуулах Бичиг баримт боловсруулах ХАБЭА-н ажилтан бэлтгэх мэргэшүүлэх сургалтад суралцан гэрчилгээ авсан байх