• Хүүхдийн өдрийн хоол, цайг эрүүл, аюулгүй орчинд бэлтгэх • Хоолны цэс гаргаж, орц нормын дагуу тооцоо хийх • Хүнсний хадгалалт, хангамж, ариун цэврийн хяналтыг хариуцах • Гал тогооны аюулгүй байдал, эмх цэгцийг хангах • Багаар ажиллах чадвартай, хариуцлагатай • Эрүүл мэндийн үзлэг, бичигтэй байх Үндсэн үүрэг:
Сургалтын хөтөлбөр боловсруулж, хэрэгжүүлэх Сургалтын явцад суралцагчдын мэдлэг, чадварыг үнэлэх Суралцах орчны боловсруулалт, сайжруулалтыг хийх Суралцагчдын сэтгэл зүй, мотивацийн дэмжлэг үзүүлэх Сургалтын арга зүй, стратеги боловсруулахад оролцох Сургалтын материал, гарын авлага бэлтгэх Сургалтын явцад судалгаа хийх Сургалтын үр дүнг тайлагнах, дүгнэлт гаргах Багш, ажилтнуудад зөвлөмж, дэмжлэг үзүүлэх Сургалтын явцад инноваци, шинэ аргачлал нэвтрүүлэх
Худалдааны стратеги боловсруулах Хэрэглэгчийн хэрэгцээг тодорхойлох, судлах Борлуулалтын төлөвлөгөө боловсруулах Борлуулалтын дүнг шинжилж, тайлагнах Харилцагчидтай харилцах, асуудлыг шийдвэрлэх Харилцагчдын сэтгэл ханамжийг дээшлүүлэх Борлуулалтын багийн гүйцэтгэлийг удирдах Зах зээл дээрх өрсөлдөгчдийн үйл ажиллагааг судлах
Маркетингийн стратегийг боловсруулах болон хэрэгжүүлэх Зах зээл, өрсөлдөгчид, хэрэглэгчдийн судалгаа хийх Брэндийн имиджийг сайжруулахад чиглэсэн арга хэмжээ авах Маркетингийн кампанит ажлуудыг төлөвлөх, хэрэгжүүлэх, үр дүнг үнэлэх Сошиал медиа болон онлайн маркетингийн ажиллагааг удирдах Борлуулалтын багтай хамтран ажиллах, борлуулалтын зорилтод хүрэхэд дэмжлэг үзүүлэх Танилцуулга, сурталчилгааны материал боловсруулах Хэрэглэгчийн санал, хүсэлтэд хариу өгөх, харилцаа холбоо тогтоох